Військовослужбовці ЗСУ вимагають не допустити проведення «КиївПрайду» у Варшаві

Актуально
03.06.2022
Військовослужбовці ЗСУ вимагають не допустити проведення «КиївПрайду» у Варшаві

Підрозділ Карпатської Січі у складі ЗСУ, що воює на миколаївсько-херсонському напрямку, записав відеозвернення. У ньому воїни називають запланований українськими ЛГБТ-активістами “гей-парад” у Варшаві провокацією. Солдати чітко декларують свою позицію за природну родину та підкреслюють християнські цінності українського та польського народів. У відео один із воїнів нагадує про намагання ЛГБТ-угрупування очорнити українську армію у 2014 році, побажання ЛГБТ-активістами смерті воїнам від російських куль та прямий зв’язок ідеології гомосексуалізму з Кремлем.

Воїни південного фронту записали відеозвернення, де категорично висловилися проти проведення “гей-параду” у Варшаві та заявили свою просімейну позицію. Представники проводу Карпатської Січі з Івано-Франківщини, які нині воюють у складі ЗСУ, кажуть: «До нас в гарячі точки дійшла інформація, що в столиці Польщі – Варшаві збоченці планують організувати свій шабаш. Ми проти цього! Справа в тому, що у Варшаві зберуться люди, які з 2014-го року намагались очорнити українське військо. Зараз, після повномасштабного вторгнення Імперії Зла на територію України, вони бажають смерті від російських куль українським військовим (читати про це ТУТ – ред.). Я вважаю, що російські консерви у вигляді ЛГБТ-угрупувань в Україні вскрились і мають нести відповідальність на рівні з такими злочинцями як Путін», – каже один із воїнів підрозділу.

«Коли ми усі сили та ресурси спрямовуємо на боротьбу з російською армією, нам у спину всромлюють ніж, вбиваючи клин в українсько-польських відносинах. Нехай їдуть в країну, де ЛГБТ-процвітає – Бельгія, Нідерланди, та навіть Німеччина. Навіщо це робити в християнській консервативній Польщі, яка у багатьох воєводствах заборонила ЛГБТ-пропаганду? У Польщі, яка є найпершим стратегічним партнером України. Це дурість чи замовлення Кремля?» – ставить риторичне запитання капелан Ігор Плохой, який з першого дня повномасштабного вторгнення перебуває на фронті.

Рух «Всі разом!» звернувся до президента України – Володимира Зеленського щодо недопущення проведення «КиївПрайд» у Варшаві. Спроба організувати гей-парад зусиллями українських біженців прямо суперечить національним інтересам народу Польщі і офіційній позиції уряду Польщі. Виникають реальні загрози припинення або зменшення підтримки України консервативним польським урядом у гуманітарній, економічній та військовій сферах. А тому це є не просто провокацією, а відвертою шкодою і загрозою українським національним інтересам на міжнародній арені. Такі наміри та дії прямо служать інтересам Російської Федерації, яка нині використовує усі можливі засоби для зменшення міжнародної підтримки України і, в першу чергу, з боку її основних партнерів. «КиївПрайд» у Варшаві, безсумнівно, буде сприйнятий польським державним істеблішментом як українська антиурядова акція.

Також рух «Всі разом!» надіслав лист на ім’я президента Польщі – Анджея Дуди. В листі йдеться, що громадяни України, які виступають на захист національних інтересів і зараз захищають нашу землю, наближаючи перемогу ціною свого життя, рішуче виступають проти «КиївПрайд» чи так званого маршу рівності. А саме – проти проведення подібних суспільно-політичних заходів як у Києві, так і у Варшаві. Адже популяризація лівих ідей ЛГБТ-угрупування суперечить традиціям обох наших народів.

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram