“Великою Корабельною родиною” святкували День міста у Херсоні

Актуально
23.09.2020
“Великою Корабельною родиною” святкували День міста у Херсоні

У Шуменському парку Корабельного району Херсону пройшов сімейний фестиваль на День міста. Гостей чекали різноманітні спортивні, інформаційно-просвітницькі локації, а також майстрування різних виробів із татом. Того дня і дорослі, і діти знайшли для себе цікаві розваги. 

Яскраві величезні надувні батути, аквагрим, веселі клоуни, спортивні естафети та конкурси на кмітливість – це захопило малечу на весь час проведення свята. Батьки також не втрачали можливість відпочити та провести час родиною – фотозони, фотовиставки, концерт за участю дитячих та підліткових колективів, – усе це тримало цікавість батьків та бабусь і дідусів, які прийшли на свято.

На алеї сімейних цінностей увазі відвідувачів був представлений фотопроект “Вишивані історії». Також працювало бібліокафе “Херсонський ерудит”, яке запрошувало перевірити свої знання про рідне місто та отримати приз за вірну відповідь.

Книжкова виставка-вікторина “Від букваря до енциклопедії ” пропонувала цікаву, корисну літературу як для маленьких читачів, так і для дорослих. На локації «Автограф-сесія» поціновувачі художнього слова мали можливість отримати книжку з автографом від письменників рідного краю.

Особливою популярністю також користувалися локації “Міжнародного центру Батьківства”. Це перетягування авто на швидкість та майстрування різних виробів із дерева батьком та дитиною. Також працювало “Кафе з татом”, де за допомогою спеціальних запитань діти могли відверто поговорити із своїми батьками та ще раз нагадати цінність родини.

Організатором свята виступила ГО “Багатодітних родин “Древо” спільно із партнерами. Андрій Щербаков, керівник оргкомітету свята, говорить, що такий фестиваль проводиться в Корабельному районі міста вже третій рік поспіль та завжди користується популярністю серед жителів та гостей Херсону.

Нагадаємо, у Херсоні цього року під керівництвом Андрія Щербакова відбулася фотовиставка «У фокусі – сім’ї!» в стінах ХОДА. Окремо пройшла акція прибирання берегів Дніпра «Щаслива родина рятує Україну,  фестиваль стріт-арту та акція зовнішньої реклами “Всі разом за сім’ю!”

Рух “Всі разом!” представив рейтинг міст, які долучилися до акції зовнішньої реклами “Всі разом за сім’ю!”

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram