У Полтаві вперше відбувся Глобальний Лідерський Саміт

Актуально
15.03.2021
У Полтаві вперше відбувся Глобальний Лідерський Саміт

12 березня у Полтаві відбувся Глобальний Лідерський Саміт. Подія зібрала майже 300 учасників з Полтавщини, а також з інших областей і регіонів. Сім надихаючих спікерів та ексклюзивних послань. Всі учасники отримали робочі матеріали з конспектами промов і запитаннями для обговорення і самоконтролю.

Полтавські християнські церкви, компанії, громадські організації чисельно делегували свої команди для участі у Глобальному Лідерському Саміті. Не має значення, де сконцентроване персональне лідерство учасників події – у церкві, вдома, в бізнесі чи на вулиці – кожен може розширити власний влив і здобути кращі результати з успіхом для своєї громади. Тому учасниками ГЛС у Полтаві були єпископи, пастори, служителі, віряни різних конфесій, управлінці, підприємці, освітяни, представники ЗМІ, студенти.

Саміт відкрив єпископ церков ХВЄ Михайло Роман. Він побажав плідного спілкування, навчання та лідерського зростання всім учасникам – на максимум використовуючи платформу ГЛС. Закликав бути вірними у своєму лідерстві та служінні. Після чого була звершена спільна молитва про Боже благословіння та здобуття Його мудрості для всіх.

Переглянути фоторепортаж з події

Відмінністю українського ГЛС є те, що кожного разу виступають живі вітчизняні спікери та американські промовці у форматі відеопослань. Цей рік не став винятком.

Крейг Грошел — засновник та старший пастор Life.Church. Він розкрив суть криз, подібних до пандемії COVID-19, які мають бути осмисленими лідерами сучасності для того, щоб прийняти особистий виклик до змін. Крейг наочно показав, що все, чим ми керуємо, має життєвий цикл. Щоб уникнути занепаду, лідери повинні змінити напрямок до зростання. Іноді ситуація має погіршитись (падіння) перед тим, як покращитись (зростання). Справжнє лідерство має оцінити стан своєї команди і діяти відповідно. На етапі занепаду необхідно вчасно діяти, щоб дати подих новому циклу життя та розвитку організації. Усвідомлене лідерство відіграє в цьому ключову роль.

КАКА – легендариний бразильський футболіст. Він говорив про аспекти впливового лідерства. Ідеальний лідер, за словами КАКА, це той, хто готовий брати на себе відповідальність та підтримувати інших. Кака поділився історією свого тренера, який став для нього прикладом лідерства заснованого на любові. А також розкрив секрети того, як він долає критику на свою адресу.

Майкл Тодд – старший пастор Transformation Church. Пастор Тодд говорив про прийнятний темп у лідерстві. Він звернув увагу учасників на те, що темп, у якому ми здійснюємо своє керівництво надважливий для міцності та потенціалу керівного лідерства. «З позиції миру та благодаті, набагато легше приймати правильні рішення та насолоджуватися результататом», — зазначив спікер. Обговорення цієї сесії відбулося за участю Володимира Коршуна, пастора церкви «Слово життя». Він звернувся до учасників із практичними порадами, щодо осмислення власного лідерського темпу.

Сайді Робертсон Хаф — Instagram іфлюенсер, понад 4 млн підписників. На ГЛС Сайді розповідала про те, як зібрати команду і створити в ній атмосферу довіри та справжності, які так необхідні для досягнення мети у справі. Розкрила розуміння місії і роль наставництва у власному зростанні як лідера та досягнення нової результативності.

Рорі Вайден — співзасновник Brand Builders Group. Мотивуючий і незвичний виступ розкрив питання, чому сьогодні багатьом не вдається правильно розподіляти свій час, покладаючись на старі стратегії тайм-менеджменту. Спікер зауважив, що особисте відкладення справ — може стати ключем до примноження часу. Предметом цікавості слухачів став метод воронки фокусування у справах. Обговорення сесії за участю Рорі Вайдена провів Вадим Ігнатенко, пастор церкви «Благовістя». Він зосередив увагу присутніх на важливих аспектах послання про менеджмент власного часу.

Руслан Кухарчук, організатор Глобального Лідерського Саміту, запропонував послання на тему «Можна без досвіду». Наголосив на тому, що майже все, що ми робимо у житті, – робимо це вперше. Щодня, щороку, кожна справа – це щось нове, у чому ми не мали попереднього досвіду. Тому необхідно прийняти це як факт, не боятися і діяти. «Наше життя – дано нам вперше. Репетицій не було і не буде. Ми мусимо впоратися з першого разу», – підсумував Руслан Кухарчук.

Творчу атмосферу події забезпечувала музична команда церкви «Благовістя», виконавиця Анна Франчук, а також хореографічна студія Trinity.

«Як чудово отримати такий обсяг якісного і практичного матеріалу про лідерство. Не менш важливо продовжувати робити інвестиції у розвиток власного лідерства. Це допоможе вам удосконалити вашу лідерську інтуїцію та передбачення. Зробіть ГЛС щорічною частиною розвитку вашого особистого лідерства. Подумати тільки, я вже 25 років беру участь у ГЛС. І кожного року беру свою команду, щоб вони відвідали це місце особисто. Бо я хочу не просто рости сам, а формувати свою команду у справжньому дусі лідерства», — наголосив Крейг Грошел, лідер ГЛС.

Сергій Франчук, пастор Християнської Реформаторської Церкви у Полтаві, підвів підсумки Саміту. Взявши підлітка на свої плечі прямо на сцені, продемонстрував, як нинішні лідери мають піднімати лідерів майбутніх.

Для всіх, хто бажає почути виступи спікерів ГЛС 2020, пропонуємо придбати доступ до відео на ресурсі www.glsteamedition.com Бонусом надається доступ до відео ГЛС за 2019 рік. Деталі і придбання доступу: (068) 100-7093

Глобальний Лідерський Саміт – найбільший у світі християнський лідерський рух. Події відбуваються щороку у 135 країнах, де збираються понад 400 000 тисяч учасників. В Україні цього сезону Саміти пройшли у Києві, Дніпрі і Полтаві. Організатор – рух «Всі разом!» за участі помісних церков і організацій.

Переглянути фоторепортаж з події

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram