Глобальний Лідерський Саміт відбувся у Києві. Новий формат надихає!

Актуально
07.12.2020
Глобальний Лідерський Саміт відбувся у Києві. Новий формат надихає!

4-5 грудня 2020 у Києві та по всій Україні відбувся Глобальний Лідерський Саміт. Уперше у двох форматах: жива подія у Києві та онлайн трансляція у BigMarker. Подія зібрала понад 600 учасників. 12 надихаючих спікерів та ексклюзивних послань. Всі учасники отримали якісні робочі матеріали для дводенного навчання.

Виклик всесвітньої пандемії став унікальною можливістю зробити ГЛС в Україні ще доступнішим для його українських пошановувачів. Традиційно організатором ГЛС в Україні виступає громадянський рух «Всі разом!». Тож було прийнято рішення про проведення події у двох форматах: наживо у залі із дотриманнням усіх карантинних вимог і в онлайн трансляції – з використанням інтерактивної платформи №1 – BigMarker.

Своєю чергою онлайн платформа була використана активно для персонального перегляду по всій Україні – чи то на комп’ютері, чи то на мобільному пристрої. Але що особливо важливо, онлайн участь була також колективною. 25 церков і організацій у 20 містах України організували командний перегляд в живому ефірі з модератором та інтерактивними елементами – прямо в офісах або церковних залах, з робочими зошитами і спільними обідами.

Відмінністю українського ГЛС є те, що кожного разу на сцені виступають живі вітчизняні спікери та міжнародні промовці у форматі відеопослань. Цей рік не став винятком. Учасники почули ексклюзивні 8 відеопослань на великому екрані та 4 живі промови зі сцени у Києві. Серед запрошених українських спікерів були: Микола Романюк – старший пастор Ірпінської Біблійної Церкви, Руслан Кухарчук – голова руху «Всі разом!», Степан Михайлов – BDD в AIR Media-Tech CEE, Святослав Юраш – народний депутат України. Кожний з них представив практичний кейс удосконалення лідерських навичок у галузях церковного служіння, суспільного лідерства, бізнесу та державного менеджменту.

Дивіться світлини з ГЛС 2020

Українській аудиторії ГЛС був представлений також найкращий пул міжнародних спікерів з центрального Саміту у Чікаго.

Крейг Грошел – засновник та старший пастор Life.Church. Він розкрив суть криз, подібних до пандемії COVID-19, які мають бути осмисленими лідерами сучасності для того, щоб прийняти особистий виклик до змін. Крейг наочно показав, що все, чим ми керуємо, має життєвий цикл. Щоб уникнути занепаду, лідери повинні змінити напрямок до зростання. Іноді ситуація має погіршитись (падіння) перед тим, як покращитись (зростання). Справжнє лідерство має оцінити стан своєї команди і діяти відповідно.

КАКА – легендарний бразильський футболіст. Він говорив про аспекти впливового лідерства. Ідеальний лідер, за словами КАКА, це той, хто готовий брати на себе відповідальність та підтримувати інших. Кака поділився історією свого тренера, який став для нього прикладом лідерства заснованого на любові. А також розкрив секрети того, як він долає критику на свою адресу.

Майкл Тодд – старший пастор Transformation Church. Він говорив про прийнятний темп у лідерстві. Він звернув увагу учасників на те, що темп, у якому ми здійснюємо своє керівництво надважливий для міцності та потенціалу керівного лідерства. “З позиції миру та благодаті, набагато легше приймати правильні рішення та насолоджуватися результататом”, – зазначив спікер.

Сайді Робертсон – Instagram іфлюенсер, 4 млн підписників.
На ГЛС Сайді розповідала про те, як зібрати команду і створити в ній атмосферу довіри та справжності, які так необхідні для досягнення мети у справі. Ділилася тим, як привертає увагу своєї багатомільйонної аудиторії до Ісуса Христа і Його слів.

Маркус Бакінгем – визнаний експерт з управління талантами, орієнтований на розблокування сильних сторін людей, підвищення їхньої ефективності та новаторство у робочих процесах.
Його ексклюзивне послання стосується особистої чи командної пружності. За словами Маркуса «пружність – це не характеристика, а сконструйована здатність». Як розвивати пружність? Що лідери команд можуть зробити для цього? Дві речі: випереджувальне спілкування та психологічна безпека.

Рорі Вайден – співзасновник Brand Builders Group. Його мотивуючий і незвичний виступ розкрив питання, чому сьогодні багатьом не вдається правильно розподіляти свій час, покладаючись на старі стратегії тайм-менеджменту. Предметом цікавості слухачів став метод воронки фокусування у справах.

Т.Д. Джейкс – старший пастор The Potter’s House; візіонер та підприємець.
За допомогою практичних інструментів, єпископ Джейкс закликає нас перенести своє мислення у світи, у яких ми насправді погано орієнтуємося. Нам важливо вчитися від інших.

«Як же чудово отримати такий обсяг якісного і практичного матеріалу про лідерство. Не менш важливо продовжувати робити інвестиції у розвиток власного лідерства. Це допоможе вам удосконалити вашу лідерську інтуїцію та передбачення. Зробіть ГЛС щорічною частиною розвитку вашого особистого лідерства. Подумати тільки, я вже 25 років беру участь у ГЛС. І кожного року беру свою команду, щоб вони відвідали це місце особисто. Бо я хочу не просто рости сам, а формувати свою команду у справжньому дусі лідерства», – наголосив Крейг Грошел, ключовий промовець Глобального Лідерського Саміту.

«Глобальний Лідерський Саміт – найбільша у світі християнська лідерська подія. І ми раді,
що ця подія вже стала для України щорічною традицією, –
зазначає Руслан Кухарчук, організатор і ведучий ГЛС в Україні. – Тут учасники отримують не лише мотивацію, а конкретні і практичні робочі інструменти для роботи і служіння. Важливим бонусом є – робочі зошити з конспектами всіх виступів і актуальними запитанням для самоаналізу. Цінуємо те, як українські церкви і організації все більше долучаються до Саміту».

Для всіх, хто бажає почути виступи спікерів ГЛС 2020, пропонуємо замовити доступ до всіх відеопослань. Бонусом також отримаєте всі відео ГЛС за 2019 рік. Замовляйте за цим посиланням!

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram