У Дніпрі вдруге відбувся Глобальний Лідерський Саміт

Актуально
26.02.2021
У Дніпрі вдруге відбувся Глобальний Лідерський Саміт

25 лютого 2021 у Дніпрі відбувся Глобальний Лідерський Саміт. Подія зібрала 235 учасників з Дніпра, Павлограда, Кам’янського, Запоріжжя та Харкова. 7 надихаючих спікерів та ексклюзивних послань. Всі учасники отримали кольорові робочі матеріали для користування.

Другий рік поспіль дніпровські християнські церкви, компанії, громадські організації чисельно делегують свої команди для участі у Глобальному Лідерському Саміті. Не має значення, де сконцентроване персональне лідерство учасників події: у церкві, вдома, в бізнесі чи на вулиці – кожен може розширити власний влив і здобути кращі результати з успіхом для своєї громади. Тому, учасниками ГЛС у Дніпрі були: єпископи різних конфесій, пастори і служителі церков, віряни різних конфесій, керівники і управлінці, підприємці, освітяни, представники ЗМІ, студенти. Кожний учасник отримав кольоровий зошит для навчання та аналізу інформації, поглибив розуміння власного лідерства, віднайшов втрачену пристрасть до своєї справи, переосмислив  своє покликання та потенціал.

Саміт відкрився вітанням Дмитра Тирси, пастора церкви “Джерело життя”. Він побажав плідного спілкування, навчання та лідерського зростання всім учасникам – на максимум використовуючи платформу ГЛС. Після чого була звершена спільна молитва про Боже благословіння та здобуття Його мудрості для всіх.
На Саміті виконувалися чудові християнські пісні, які об’єднали і надихнули зал відчути справжню атмосферу Божої присутності. Прославлення вела група хвали церкви “Скала спасіння”.

Переглянути фоторепортаж з події

Відмінністю українського ГЛС є те, що кожного разу, на сцені виступають живі вітчизняні спікери та американські промовці у форматі відео послань. Цей рік не став виключенням. Учасники дніпровського Саміту почули ексклюзивні 6 відео послань та живі промови зі сцени. На ГЛС у Дніпрі був представлений найкращий пул міжнародних промовців ГЛС 2020. Зокрема:

Крейг Грошел – засновник та старший пастор Life.Church. Він розкрив суть криз, подібних до пандемії COVID-19, які мають бути осмисленими лідерами сучасності для того, щоб прийняти особистий виклик до змін. Крейг наочно показав, що все, чим ми керуємо, має життєвий цикл. Щоб уникнути занепаду, лідери повинні змінити напрямок до зростання. Іноді ситуація має погіршитись (падіння) перед тим, як покращитись (зростання). Справжнє лідерство має оцінити стан своєї команди і діяти відповідно. На етапі занепаду необхідно вчасно діяти, щоб дати подих новому циклу життя та розвитку організації. Усвідомлене лідерство відіграє в цьому ключову роль.

КАКА – легендариний бразильський футболіст. Він говорив про аспекти впливового лідерства. Ідеальний лідер, за словами КАКА, це той, хто готовий брати на себе відповідальність та підтримувати інших. Кака поділився історією свого тренера, який став для нього прикладом лідерства заснованого на любові. А також розкрив секрети того, як він долає критику на свою адресу.

Майкл Тодд – старший пастор Transformation Church. Пастор Тодд говорив про прийнятний темп у лідерстві. Він звернув увагу учасників на те, що темп, у якому ми здійснюємо своє керівництво надважливий для міцності та потенціалу керівного лідерства. “З позиції миру та благодаті, набагато легше приймати правильні рішення та насолоджуватися результататом”, – зазначив спікер. Обговорення цієї сесії відбулося за участю Максима Білоусова, пастора Дніпровської християнської церкви. Пастор Максим звернувся до учасників із практичними порадами, щодо осмислення власного лідерського темпу.

Сайді Робертсон – Instagram іфлюенсер, понад 4 млн підписників. На ГЛС Сайді розповідала про те, як зібрати команду і створити в ній атмосферу довіри та справжності, які так необхідні для досягнення мети у справі. Розкрила розуміння місії і роль наставництва у власному зростанні як лідера та досягнення нової результативності.

Рорі Вайден – співзасновник Brand Builders Group; спікер Галереї слави. “Все, що ви знали про тайм-менеджмент до цього – помилково”, – зауважує Рорі. Мотивуючий і незвичний виступ Рорі Вайдена розкрив питання, чому сьогодні багатьом не вдається правильно розподіляти свій час, покладаючись на старі стратегії тайм-менеджменту. Спікер зауважив, що особисте відкладення справ – може стати ключем до примноження часу. Предметом цікавості слухачів став метод воронки фокусування у справах. Обговорення сесії за участю Рорі Вайдена провів Геннадій Гвоздецький, пастор церкви “Пробудження”. Він зосередив увагу присутніх на важливих аспектах послання про менеджмент власного часу.

Руслан Кухарчук, голова руху «Всі разом!» під час свого виступу закликав лідерів до активних дій. Саме у часи криз, суспільство потребує рішень, які здатні принести користь, розвиток і результат. Тому Глобальний Лідерський Саміт – є тим тренувальним майданчиком для діючих і майбутніх лідерів. «Не варто боятися діяти!» – запевнив спікер. Життя – це Божий подарунок і його варто прожити для того аби здійснити те бачення, яке поклав у наші серця Бог.

«Як же чудово отримати такий обсяг якісного і практичного матеріалу про лідерство. Не менш важливо продовжувати робити інвестиції у розвиток власного лідерства. Це допоможе вам удосконалити вашу лідерську інтуїцію та передбачення. Зробіть ГЛС щорічною частиною розвитку вашого особистого лідерства. Подумати тільки, я вже 25 років беру участь у ГЛС. І кожного року беру свою команду, щоб вони відвідали це місце особисто. Бо я хочу не просто рости сам, а формувати свою команду у справжньому дусі лідерства», – наголосив Крейг Грошел, лідер ГЛС.

Гамлет Мнацаканян, пастор церкви “Божий ковчег” підвів підсумки Саміту у Дніпрі, подякувавши організаторам і звершивши молитву про розширення впливу ГЛС і досягнення повноти лідерського покликання всіма учасниками події.

Для всіх, хто бажає почути виступи спікерів ГЛС 2020, пропонуємо придбати доступ до відео на ресурсі www.glsteamedition.com . Бонусом надається доступ до відео ГЛС за 2019 рік. Деталі: (068) 100-7093.
Наступне місто, де відбудеться ГЛС – це Полтава. До зустрчі 12 березня!

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram