Тоня Матвієнко та Ігор Грохоцький заспівають на фестивалі «Всі разом за сім’ю!» у Києві

Актуально
02.06.2021
Тоня Матвієнко та Ігор Грохоцький заспівають на фестивалі «Всі разом за сім’ю!» у Києві

На столичному сімейному фестивалі, що пройде 5-6 червня у музеї Пирогів, співатимуть зірки української естради. Серед них – Тоня Матвієнко та Ігор Грохоцький. А «на десерт» – гурт СКАЙ.

Тоня Матвієнко виконає свої хіти улюбленим багатьом “народним” голосом. Це буде виступ із справжнім міксом фольку та сучасної електронної музики. Особливих ноток додасть звучання бандури. Співачка стала широко відома після участі у шоу «Голос країни – 2011». Тоня виступатиме у вечірньому концерті у суботу, 5 червня. Початок програми вечора о 18:00, закінчення о 21:00.

Ігор Грохоцький відомий як співак, що мав кар’єру професійного футболіста. Перший його кліп має назву «Пісня про Україну». У 2014 здобув перемогу у шоу «Голос країни» і не дарма, адже голос у співака дійсно нестандартний. Грохоцький став частим гостем на фестивалях закордоном, його радо запрошують як хедлайнера на заходи. А також його треки постійно лунають на різних радіостанціях. І тепер Ігор співатиме також і для гостей фестивалю «Всі разом за сім’ю!» у Пирогів, що в Києві, на вечірній програмі 6 червня.

На вечірньому концерті учасників порадує виконанням також Олег Собчук та гурт СКАЙ. Під час денної програми на сцені пройде конкурс народних танців, показ дитячої моди, співатиме гурт «Нотки» та буде багато інших цікавинок. А на всій території музею розміститься фестивальне містечко із чотирма десятками локацій сімейного сервісу.

Більше про фестиваль ТУТ: https://vsirazom.ua/family2021kyiv

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram