Що очікувати на безкоштовних локаціях фестивалю «Всі разом за сім’ю!» 5-6 червня в комплексі Пирогів у Києві

Актуально
27.05.2021
Що очікувати на безкоштовних локаціях фестивалю «Всі разом за сім’ю!» 5-6 червня в комплексі Пирогів у Києві

Музей просто неба Пирогів. Після шумної асфальтованої столиці – це найкраще місце відпочинку на вихідних для родин та сімей. Свіже повітря, зелена трава, простір. Заходиш – привітні волонтери вручають магніт «Всі разом за сім’ю!» та запрошують на свято. Відкривається прекрасна панорама: там величезна сцена, а далі розбите фестивальне  містечко. Око не охоплює усього масштабу, а тому заглядаємо у карту на стенді: локації для дітей, спортивні змагання, їжа та лаундж-зони, консультаційна допомога, контактний зоопарк, безліч фотозон, ярмарка, байкери, кінна поліція і багато-багато усього. Загалом близько сорока безкоштовних локацій сімейного сервісу. Усе це чекає киян та гостей столиці 5-6 червня на фестивалі «Всі разом за сім’ю!»

Сімейне свято розраховане на усі вікові категорії. Передусім, організатори подбали про малечу і те, аби батьки могли якісно відпочити на заході. Активні малюки зможуть виплеснути енергію на надувних батутах та гірках, а творчі діти розфарбовуватимуть спеціальні великі будиночки та мольберти. Малята у візочках зможуть подивитися шоу мильних бульбашок від «Планети Д». А ще ляльковий театр від «Світло на сході», кінотеатр. Усім улюблений мультяшний герой Робік із «Суперкниги» також  вітатиме малечу на святі.

Якщо бажаєте нову зачіску, вам на фестиваль! Там безкоштовно дітям плетіння афрокосичок. А також аквагрим та солодка вата у подарунок. А от хлопчиків може більше зацікавити локація із авіамоделюванням та планером від Товариства сприяння обороні України.

Серед зеленої трави було б складно обійтися без контактного зоопарку. Адже це невід’ємні частини цілого. Тому гостей свята чекають і тваринки, яких можна погладити, нагодувати і сфотографувати.

А родзинкою дитячих локацій стане міні-забіг на велобігах для малят. Така естафета для найменших із солодкими призами. Продовжити спортивну «кар’єру» на фестивалі можна бути на локації Футзальної академії Аліни Горобець. У минулому жінка – кращий футзаліст світу, а тому навчить діток як правильно пасувати м’яч та ловити його у воротах. Локація розрахована на діток від 2 років.

Центр Батьківства створює зону для майстрування шпаківень – тут проявити себе зможуть тати та їхні діти. А також буде локація перетягування авто татом, де дружина та діти вболіватимуть за свого силача. А після цього зможуть відпочити на локації «П’ять мов кохання» та поговорити у подружньому діалозі про повагу один до одного.

Із підлітками працюватиме організація «Асет». Вони підготували програму із змаганнями, яка допоможе молоді зробити усвідомлений вибір на користь здорового способу життя. А щоб від свята лишилася пам’ять, організація «Мир дому вашому» створить локацію, де діти та підлітки зможуть розмалювати на свій смак футболку і потім її придбати.

Продовжуючи тему прекрасного, по усій території фестивалю будуть розміщені фотовиставки та фотозони. Зокрема, «ЗаНародження» покаже фото вагітних жінок та проводитиме консультування щодо важливого у житті родини періоду – очікування дитини. «Українські родини» покажуть світлини щасливих багатодіних сімей.

Консультування щодо вагітності, репродукційного здоров’я жінки, сексу у шлюбі та інших делікатних тем можна буде безкоштовно отримати із спеціалістами на локаціях «Дар життя», «За гідність людини», «Асоціації сексологів та сексотерапевтів України» та інших.

Для людей, які дбають про своє здоров’я, працюватиме локація із навчанням скандинавській ході. Це спеціальна методика, де залучаються певні системи м’язів і відновлюється працездатність людини. Така локація буде корисною як для молодих пар, так і для дідусів та бабусь.

Звісно, організатори оминути тематику національно-патріотичних локацій також не могли. А тому майстер-класи по гончарному мистецтву та гутірки із пластом – обов’язковий елемент фестивалю «Всі разом за сім’ю!». «Юнацький корпус» покаже на локації як надавати першу медичну допомогу у різних випадках та що повинно бути в екстреній валізі допомоги. А за безпечним відпочином та самопочуттям гостей фестивалю стежитиме партнер свята – клініка медичної допомоги Viva.

Щоб перебування гостей фестивалю «Всі разом за сім’ю!» у комплексі Пирогів у Києві 5-6 червня було комфортним, організатори подбали про зони відпочинку та фудкорти із їжею та напоями на різний смак. Окремо працюватиме ярмарка із різними дрібничками та сувенірами.

А якщо у гостей виникнуть запитання до організаторів, на території заходу розмістяться три локації прес-центру. Саме там можна буде лишити відгук про свято та отримати додаткову інформацію про ініціатора та організатора фестивалю – рух «Всі разом!»

Паралельно із фестивальним містечком працюватиме сцена: денна програма та вечірній концерт. Хедлайнерами стануть гурт «СКАЙ» та Тоня Матвієнко. Початок фестивалю о 12:00. Вхід для відвідувачів музею на фестиваль вільний. Детальніше про весь захід тут: https://vsirazom.ua/family2021kyiv

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram