Конкурс народних танців, показ дитячої моди, гурт «Нотки» – які цікавинки чекають на фестивалі «Всі разом за сім’ю!» у Києві

Актуально
29.05.2021
Конкурс народних танців, показ дитячої моди, гурт «Нотки» – які цікавинки чекають на фестивалі «Всі разом за сім’ю!» у Києві

Першого вікенду літа, 5-6 червня, у музеї просто неба Пирогів у Києві пройде масштабний фестиваль «Всі разом за сім’ю!» Учасників свята чекає насичена сценічна програма та вечірній концерт, а також чотири десятки локацій сімейного сервісу. Денна програма готує особливі сюрпризи для гостей заходу: поєднання народних та сучасних танців, музика і пісні на будь-який смак, показ мод від дітей і підлітків, спортивні розминки і «хлопчик-калькулятор».

Урочисте відкриття свята ознаменується участю духового оркестру. Так, під музику 5 червня о 12:00 фестиваль оголосять відкритим. І тут сцена заграє новими фарбами: понад півтисяча дітей змагатимуться в народній творчості за звання кращого колективу. «Славутич», «Калиновий віночок», «Фаворит», «Веселка», «Фантазія», «Цвіт папороті», «Тріумф», «Вишеград», «Міраж», «Богуславка», «Сонечко» та інші зразкові хореографічні колективи виконають танцювальні номери, аби отримати звання кращого прямо на фестивалі «Всі разом за сім’ю!»

Суддями стануть заслужені артисти України та заслужені діячі естрадного мистецтва. Очолить журі Синєок Віра Андріївна, голова Київського обласного осередку Національної хореографічної спілки України. На фестиваль приїдуть також цілі родини учасників, аби вболівати за них у конкурсі.

Народні танці розбавлять також і юні хіп-хопери – команда WakeUP Kids Show. Вони виконають номери у стилі vogue, хіп-хоп та джаз-фанк. А спортивний дух глядачам підніме FitCurves. Учасники проведуть гімнастичний блок-розминку, куди залучать і малят, і дорослих.

Яскраві фарби та витонченість образів на сцені забезпечить номер від міжнародної модельної агенції Prime model management та дитячої модельної студії Прайм Моделс. Тридцять діток віком від 2 до 16 років продемонструють новинки індустрії моди та покажуть як триматися на сцені.

Сцена фестивалю «Всі разом за сім’ю!» представить гостям також гурт «Нотки». Це найпопулярніша дитяча вокальна група серед християнської аудиторії. «Нотки» випустили вже два альбоми з піснями і не зупиняються на досягнутому. На фестивалі вони співатимуть свої хіти.

Музично-поетичний гурт «Голос серця» додасть своїх ноток до сценічної програми. Засновницями гурту є Юлія Ометюх та Наталія Камінська, які також заснували ГО «Щаслива родина – успішна Україна», а тому організаторам заходу особливо приємно бачити на сцені однодумців у збереженні сімейних цінностей.

Академія розвитку інтелекту Smartum також долучиться до фестивалю. На сцені вони покажуть справжні дива – як діти можуть рахувати складні приклади без допомоги різних гаджетів. Жартівливо так і називають учасників програми «Хлопчик-калькулятор».

На сцені фестивалю «Всі разом за сім’ю!» є обов’язковою участь священика. Цьогоріч до слова та звершення молитви за українські родини організатори запросили настоятеля Свято-Миколаївського храму ПЦУ у Пирогові – отця Захарія Залізного. Також зі сцени пошановуватимуться багатодітні сім’ї, родини учасників ООС та подружжя, що прожило у шлюбі 50 років. Ці сім’ї отримають цінні подарунки від партнерів заходу.

Ведучими денного блоку програми фестивалю «Всі разом за сім’ю!» стане Сергій Балаян, Інна Царук, Юлія Демидович.

Паралельно із денною програмою по території музею Пирогів працюватиме близько сорока локацій сімейного сервісу. О 18:00 розпочнеться вечірня програма свята. Там виступатимуть Тоня Матвієнко, Ігор Грохоцький та гурт «СКАЙ». Детальніше про весь захід тут: https://vsirazom.ua/family2021kyiv

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram