Спортивно-сімейне свято у Хмельницьку, як уособлення життя і перемоги

Актуально
21.06.2023
Спортивно-сімейне свято у Хмельницьку, як уособлення життя і перемоги

Пройшов Міжнародний день сім’ї, який святкували 15 травня в різних містах України. До групи міст долучився також Хмельницький. Навіть попри нічний авіаційний наліт ворога на Хмельниччину, який відбувся напередодні, 13 травня.

Як розповідає Валерій Хома у соцмережах, доцент, кандидат юридичних наук та активний учасник свята, рішення проведення було непростим, проте як зазначив міський голова Олександр Симчишин: «Життя має перемагати завжди!».

15 травня у своєму телеграм-каналі він написав: «Сьогодні, і щиро вірю у майбутньому, ми всі – одна, єдина велика українська сім‘я. Підтримуємо один одного в усьому і постійно!».

Спільними зусиллями Духовної ради та Хмельницької міської ради на спортивних майданчиках було проведено сімейно-спортивне свято. Локація проведення – міський парк ім. Івана Франка.

Також серед організаторів заходу були: Микола Ваврищук, Управління молоді та спорту, капелани – Віталій Пєвнєв, Олександр Бондарь та релігійні громади міста.

У Хмельницькому щороку традиційно проводять сімейні заходи у рамках – масштабного руху «Всі разом за сім’ю!». Основна мета якого творення суспільної традиції міцних і щасливих родин. Побудова країни, де сім’ї і сімейні цінності є ключовим пріоритетом суспільної традиції і державної політики.

Слово на відкритті промовив заступник міського голови і багатодітний батько – Михайло Кривак. Він заохотив учасників спортивних змагань до боротьби, яка загартовуватиме молодь.

На численних локаціях команди та десятки аматорів спортсменів виборювали перемогу у футбольному, волейбольному, тенісному та шаховому турнірах. Також учасники та гості  могли позмагатися розважаючись у метанні списа, грі «Дартс», перетягуванні канату. Волонтери допомагали малечі і дорослим у малюнках на асфальті, аквагримі, і багатьох інших сімейних ігрових локаціях. Кожен учасник отримав солодкий сюрприз. Загальна кількість дітей, які отримали подарунок близько 500.

Хмельницький – яскравий приклад того, як попри воєнний час та нелегкі обставини, українці все ж підтримують традиційні сімейні цінності. Які відповідно, є головним їхнім пріоритетом.

Читайте також:

Про першу за чотири роки масштабну сімейну ходу в Кам’янець-Подільському

Про грандіозне родинне свято у Кременчуку

Форум у Черкасах

Про «Тиждень родини» у закладах Київщини

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram