“Тиждень родини – 2023” у трьох закладах Київщини: дитячий садок, початкова школа та ліцей

Актуально
22.05.2023
“Тиждень родини – 2023” у трьох закладах Київщини: дитячий садок, початкова школа та ліцей

В освітньому центрі Sofia Global Education з 15 травня розпочався – «Тиждень родини – 2023», який тривав до 19 травня включно. Програма присвячена сім’ї та вічним цінностям діяла у всіх трьох закладах освітнього центру: Софіївсько-Борщагівський ліцей «Софія», Софіївсько-Борщагівська початкова школа «Софія» та Софіївсько-Борщагівський заклад дошкільної освіти «Софія».

У понеділок відбулось відкриття. Розпочалась цікава програма, що включала: руханку від батьків, спортивні змагання, на яких батьки вболівали за своїх дітей, а також створення Родинного малюнка. Вівторок був особливо активний серед малюків у садочку. Група «Зайченята» створювала подарунки своїм мамам, щоб подарувати на День матері. Як зазначається на офіційній сторінці Sofia Global Education: «Кожен вихованець у свій подарунок вклав любов та повагу».  

Протягом тижня відбулось чимало корисних й цікавих заходів для дітей та їхніх сімей. Як наприклад, майстер-класи за участю батьків. Вихованці дитячого садку створювали аплікації “Родинне дерево”, вчились готувати вареника та дуже смачні капкейки.

Також серед учнів початкової школи батьки теж провели майстер -класи: “Посадка рослин у горщики”, Малюнок “Один день з життя кота Пушина”, ” Квіткова композиція”, “Створення цукерок”.

Ще один захід присвячений тижню родини – спортивні змагання, на які були запрошенні батьки та вихованці садочка. На сторінці освітнього закладу розповідають: «Дорослі разом з дітками виконували різноманітні завдання, танцювали руханки, проходили смугу перешкод та приймали участь в естафеті, яку організувала команда закладу».

На завершення «Тижня родини – 2023» у Sofia Global Education пройшов благодійний ярмарок. Його мета була зібрати кошти на проходження гормонотерапії для 15-річної дівчинки Амалії, що хворіє на розсіяний склероз.

«Батьки наших вихованців та учнів підготували різноманітні смаколики: печиво, кекси, пиріжки, цукерки. Також до ярмарку долучились гості та мешканці ЖК «Софія Клубний», які пропонували неймовірні вироби ручної роботи. Діти були в захваті від аніматорів, різноманітних руханок, веселих розваг та улюбленого всіма українцями Пса Патрона», – розповідають організатори родинного свята в освітньому центрі «Софія».

До участі у ярмарці підключились: пожежна команда ДСНС та кінологічна служба національної поліції. Вони провели майстер-класи з безпеки та показали важливість своєї професії.

В результаті, спільними зусиллями було зібрано майже 26 тисяч гривень для лікування дівчини Амалії. А діти й батьки залишились задоволені від такого сімейного тижня.

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram