Грандіозне родинне свято у Кременчуку зібрало сотні сімей

Актуально
23.05.2023
Грандіозне родинне свято у Кременчуку зібрало сотні сімей

З нагоди відзначення Міжнародного дня сім’ї 19 травня у Кременчуку відбулося родинне свято. Організатори заходу Департамент у справах сімей та дітей міської ради, Молодіжний парламент Кременчука, ГО “Щаслива Родина”, Церква “Завіт” та працівники Будинку дитячої та юнацької творчості. Вони підготували для кременчуцької малечі багато цікавих розваг та активностей у Придніпровському парку міста.

Репортаж з місця подій: 

Завдяки спільній праці вдалось організувати повноцінну програму до дня сім’ї. Вже на початку заходу жителі міста були задоволені та приймали активну участь.

У парку працювало більше 20 локацій, серед яких: дитяча анімація, повітряні кульки та аквагрим (розмалювання обличчя гарними малюнками), плетіння косичок дівчатам, спортивна анімація, безкоштовні солодощі, творчі майстер-класи, дитяча читальна локація під відкритим небом, а також локація від патрульної поліції. Під час заходу збирали кошти на потреби Збройних Сил України (ЗСУ).

Завдяки такій великій кількості локацій у Кременчуку – кожний учасник міг знайти те, що захопить та зацікавить саме його. Гра на музичних інструментах, хореографія, виготовлення поробок, малювання та багато іншого  – було доступно протягом дня.

Також волонтери Молодіжного парламенту навчали гостей свята екологічній культурі. Розповідали та закликали обирати здоровий спосіб життя.

Щодо смачної та поживної їжі на святі відповідала ресторація «Велес», яка приготувала смачний плов. Кожен бажаючий міг покуштувати смачним пловом за донат. Наготували плову об’ємом на 100 літрів.

Невід’ємною складовою заходу, не лише цього року, але й минулі – є родинний квест. У рамках його програми є 8 різнопланових локацій: творчі, спортивні, розважальні, пізнавальні. Цього року участь у квесті взяли 50 родин.

Нагадаємо, що офіс руху «Всі разом!» надає інформаційно-консультаційний супровід у проведенні вуличних сімейних заходів, а також забезпечує міста базовим набором ресурсів. Щорічно рух “Всі разом!” здійснює моніторинг просімейних вуличних активностей та публікує їх опис на спеціальному майданчику: www.vsirazom.ua/family

Якщо ви змотивовані провести вуличний публічний захід на сімейну тематику у Вашому місті, повідомте про це в офіс руху «Всі разом!»:
https://t.me/vsirazom_chat або +380988584848

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram