Рух “Всі разом!” надіслав понад сотню посилок під індивідуальні потреби родин

Актуально
14.05.2022
Рух “Всі разом!” надіслав понад сотню посилок під індивідуальні потреби родин

За два місяці функціонування гуманітарного штабу руху «Всі разом!» зі складу до родин поїхала понад сотня індивідуальних посилок! Усі вони формувалися під конкретний запит, враховуючи особливості сім’ї. Кожна посилка важила від 10 до 25 кг, а поштові витрати здійснювалися за рахунок руху «Всі разом!». Щоразу люди писали слова вдячності та надсилали фотозвіти із щасливими дітьми. Організація «Всі разом!» не планує зупинятися на цій цифрі та продовжує приймати індивідуальні замовлення для допомоги родинам.

З початку повномасштабної війни в Україні рух «Всі разом!» прийняв рішення серед інших пріоритетних завдань стати гуманітарним штабом для допомоги родинам. Так, з 15 березня зі складу організації почали надсилатися перші посилки для підтримки біженців.

Втім, рух «Всі разом!» не обмежував категорії людей, яким він допомагає. В основному зверталися біженці, які переїхали в далекі села і до них гуманітарна допомога не доїжджала. Також писали люди із тимчасово окупованих або звільнених територій. Команда «Всі разом!» шукала способи як передати посилку до таких родин. І спільними зусиллями це вдавалося! Так, наприклад, в тимчасово окупований Херсон поїхала посилка із дитячим харчуванням, підгузниками, жіночою гігієною. В тимчасово окупований Скадовськ Херсонської обл доставили ліки, яких так не вистачало місцевій лікарні та аптекам.

Окремо до організації зверталися багатодітні родини, де батьки через воєнні дії втратили роботу. Рух «Всі разом!» знаходив можливість підтримати і такі сім’ї, адже лише спільними зусиллями ми можемо забезпечити дітям щасливе дитинство.

Кожна посилка формувалася під індивідуальні потреби сім’ї: десь малюк мав атопічний дерматит і потребував спеціальні зволожуючі креми, десь бабуся мала діабет і їла лише спеціальні продукти. Усі ці особливості, а також, звичайно, розміри пізгузників, види дитячого харчування волонтери враховували, підбирали та з любов’ю складали в коробки.

Загалом поштові витрати сягнули 15 тисяч грн. Це не дивно, адже кожна посилка була досить об’ємна та важка. Часто в своїх подячних повідомленнях для руху «Всі разом!» люди писали, що ледь змогли донести посилку додому.

За останній тиждень також надійшли відгуки від щасливих людей, які отримали допомогу. Вони пишуть, що така підтримка з боку руху «Всі разом!» вселяє надію та морально укріплює. Адже родини залишилися без нічого і часто не знають де отримати допомогу як матеріальну, так і духовну. А в кожній коробці, яку надсилає організація, знаходиться молитовник. Це маленька брошурка, що допомагає знайти відповіді у Бога.

Долучитися до благодійності можна, здійснивши добровільний внесок на карту організації. Ці кошти будуть витрачені на пальне для авто, поштові розсилки та інші потреби. Дякуємо кожному за ваш внесок. Він приближує перемогу України! Карта: 4246 0010 3010 7910 (призначення: добровільна пожертва).

Раніше рух “Всі разом!” публікував історію біженки з Маріуполя, яка з дитиною на руках пішки втікала берегом моря і віддала всі кошти за дорогу до Львову. Понад 700 кг до Запоріжжя: військовий госпіталь та біженці отримали допомогу від «Всі разом!».  Генератор – військовим, солодощі – дітям, їжа – в Бородянку – рух «Всі разом!» описав як допомагав українцям впродовж одного тижня.

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram