Генератор – військовим, солодощі – дітям, їжа – в Бородянку. Як рух «Всі разом!» допомагав українцям впродовж тижня

Актуально
30.04.2022
Генератор – військовим, солодощі – дітям, їжа – в Бородянку. Як рух «Всі разом!» допомагав українцям впродовж тижня

Офіс, команда та волонтери руху «Всі разом!» самовіддано трудяться щодня, аби допомогти українським родинам у цей непростий для країни час. Не покладаючи рук, в організації триває гуманітарна робота: допомога людям в звільнених територіях та гарячих точках, індивідуальні розсилки родинам, підтримка військових. На Пасхальні свята багато сімей отримали посилки із їжею, а до Сєвєродонецька та Миколаївщини прибули генератори та перев’язочні матеріали. З ким контактували та кого бачили, читайте в тижневому огляді.

Перед Пасхальними святами рух «Всі разом!» розіслав більше десятку родин посилки із їжею. Ці коробки стали підтримкою сім’ям перед святами. Одна з коробок доїхала до адресата на День народження дитини. Мама пише: «Сьогодні у Даниїла День народження. І він був такий щасливий, відкриваючи посилку. Я давно не бачила такими щасливими своїх дітей!»

Ще люди пишуть у відгуках слова вдячності за допомогу та за її об’єми. Часто отримувач навіть не очікує, що посилка буде великою та важкою: «Величезне вам дякую! Я не очікувала такий об’єм посилки, так багато всього поклали нам. Я ледь дотягнула сумки! Дякую величезне за все, що ви робите для людей. Це неймовірно важкий труд, нехай вам воздасться за нього».

Капелан Ігор Плохой також подякував за надісланий генератор на потреби ЗСУ. «Від бійців на Миколаївщині подяка Руслану Кухарчуку за переданий генератор та медикаменти, а також інші корисності». Ще один такий генератор поїхав до волонтерів у  Сєвєродонецьк – місто, яка залишилося зовсім без світла.

На тижні учасники команди «Всі разом!» відвідали Бородянку. Туди привезли різну їжу, солодощі, поспілкувалися з місцевими жителями. Представником команди став Олег Довбиш, який впродовж усіх місяців війни адресно розвозив продовольчі пакети людям похилого віку у Києві.

Вдалося охопити із гуманітарною допомогою і Житомирську область: Житомир, Радомишль, Андрушівка та навколишні села. Рух «Всі разом!» передав певну суму волонтерам у цих містах і на кошти змогли закупити овочі, крупи, консерви. Цю їжу роздаватимуть переселенцям, а також людям з деокупованих територій, багатодітним родинам, пенсіонерам.

Усі ці активності здійснюються власними зусиллями руху «Всі разом!» Долучитися до благодійності можна, здійснивши добровільний внесок на карту організації. Ці кошти будуть витрачені на пальне для авто, поштові розсилки та інші потреби. Дякуємо кожному за ваш внесок. Він приближує перемогу України! Карта: 4246 0010 3010 7910 (призначення: добровільна пожертва).

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram