Розклад вечірньої програми фестивалю «Всі разом за сім’ю!» у Києві в суботу та неділю

Актуально
03.06.2021
Розклад вечірньої програми фестивалю «Всі разом за сім’ю!» у Києві в суботу та неділю

Уже за кілька днів музей просто неба Пирогів у Києві наповниться атмосферою сімейного фестивалю. Вечірня програма 5-6 червня обіцяє бути вражаючою і залишити учасникам незабутні враження від свята: ірландські танці, дитячий хіп-хоп, розіграш подарунків, нагородження сімей, Роман Ващук, Оксамита, Олександра Моне, Сергій Львов,  Анна Волобуєва, Ігор Грохоцький, Тоня Матвієнко, гурт СКАЙ.

СУБОТА

Після денної сценічної програми, яка триватиме з 12:00 до 18:00, розпочинається на сцені вечірній концерт і триватиме до 21:00. Його відкриє у суботу балет ірландського танцю. Завдяки професійному володінню як технікою степу, так і сучасними напрямками хореографії, балет здійснює синтез різних стилів: від традиційного ірландського танцю до джазового, від сучасного хіп-хопу і R&B до класичних постановок.

Підхопить естафету стронгмен Артем Чаплигін і виступить із силовим шоу. Він єдиний в Україні представник американської силової команди Team Xtreme, із своїми виступами гастролює не лише по Україні, але і по світу. А також рекордсмен у Книзі рекордів Гіннеса України: за одну хвилину чоловік зігнув десять 30-сантиметрових цвяхів.

А потім Сергій Львов і акустичний бенд презентує гостям фестивалю кілька пісень із свого нового альбому «Крила». Це буде у стилі авторська пісня сіті-рок, акустік-рок, амплаг.

Співак та композитор Роман Ващук продовжить музичний настрій і також виконає кілька своїх хітів. «Чорнобривці» у його виконанні вже торкалися сердець багатьох іноземців, навіть які не розуміють українську мову. Пісні Романа Ващука звучать на різних радіостанціях світу, одна з найвідоміших – «Тобі». Роман написав та завжди виконує на фестивалях гімн всеукраїнського руху «Всі разом».

Прикрасою суботнього вечора стане незрівнянна Тоня Матвієнко. Артистка виконає свої хіти улюбленим багатьом “народним” голосом. Це буде виступ із справжнім міксом фольку та сучасної електронної музики. Особливих ноток додасть звучання бандури. Таке дійство запам’ятається надовго!

НЕДІЛЯ

Вечір другого дня фестивалю, у неділю, 6 червня також розпочнеться о 18:00 і триватиме до 21:00. Відкриють його запальні танці юних хіп-хоперів «WakeUP Kids Show». Це хедлайнери багатьох заходів та вечірок і на сцені сімейного фестивалю гурт виступить із вакінгом, хіп-хопом та вог. Це буде видовищно! Адже виконувати такі складні танці будуть діти віком від 8 до 12 років!

На сцені вручать подарунки переможцям конкурсу, який проходив у соцмережах. За перше місце переможець отримає сертифікат на відпочинок у комплексі MOREWELL, друге місце  – cертифікат у ресторан ЄВРАЗІЯ, 3 місце – електрочайник SATURN. Незмінною лишається традиція фестивалі «Всі разом за сім’ю!» із пошановуванням багатодітних родин та подружь, що прожили у шлюбі 50 та більше років. А тому на вечірній сцені вручатимуться цінні подарунки від партнерів і для таких родин.

Потім гості насолоджуватимуться жіночим вокалом. Оксамита Новачук, співачка, організатор “ЖивиФест”, голова Міжнародного руху “Живи”, мотиваційний спікер, автор книг, дружина і мама трьох дітей співатиме на фестивалі у Києві в Пирогів. Співачка виконає на фестивалі пісні власного авторства у стилі поп-рок. Анна Волобуєва, учасниця проекту “Голос країни – 9”, додасть і своїх ноток на сцені заходу.

Продовжуючи тему учасників «Голосу країни», на сцені фестивалю виступить Ігор Грохоцький. У 2014 році співак здобув перемогу на шоу і відтоді став частим гостем на заходах закордоном та в Україні. Адже у співака дійсно голос та подача пісень особлива. Треки Ігоря постійно лунають на різних радіостанціях, а тепер учасники фестивалю «Всі разом за сім’ю!» насолоджуватимуться його звучанням вживу.

А родзинкою вечора стане довгоочікуваний виступ легендарного гурту СКАЙ. Півтори години соліст гурту Олег Собчук та його команда співатимуть для гостей та учасників фестивалю у Києві в музеї просто неба Пирогів 6 червня. Півтори години якісної української музики у стилі альтернативний рок, поп-рок.

Ведучими заходу стануть Олександр Сімочов та Леся Лоюк, В’ячеслав Матюхін та Любов Рибалко.

Під час денної програми на сцені пройде конкурс народних танців, показ дитячої моди, співатиме гурт «Нотки» та буде багато інших цікавинок. А на всій території музею розміститься фестивальне містечко із чотирма десятками локацій сімейного сервісу.

Більше про фестиваль ТУТ: https://vsirazom.ua/family2021kyiv

 

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram