Путін зробив камінг-аут: ЛГБТ повинні бути всюди і у всьому

Актуально
20.11.2023
Путін зробив камінг-аут: ЛГБТ повинні бути всюди і у всьому

У п’ятницю, 17 листопада, президент росії Володимир Путін виступив у Санкт-Петербурзі на події з назвою «Форум об’єднаних культур». Він заявив, що ЛГБТ є «теж частиною суспільства», і вони мають право перемагати на різних конкурсах. Під час своєї промови він сказав наступне: «Они тоже, эти темы и эти люди (лгбт – ред.), имеют право на то, чтобы выигрывать, показывать, рассказывать. Потому что это тоже часть общества. Это тоже то, чем живут люди… Оно, это равноправие, должно быть везде, во всём – в том числе в конкурсах в сфере культуры».

Після цих слів присутні у залі підтримали промову оплесками та посмішками.

Руслан Кухарчук, голова руху «Всі разом!», коментує промову: «Безсумнівно, портрет Путіна нарешті має з’явитися там, де він і має бути – на так званих прайдах по всьому світові. З часом так і буде. – Також підкреслив, – у ЛГБТ і у Путіна є спільний ворог – українська національна ідея».

Пропаганда Путіна дійсно дуже схожа на риторику ЛГБТ-угрупувань. Адже і путінська росія, і представники ЛГБТ вважають червоно-чорний прапор національно-визвольної боротьби в Україні бандерівським та символом нацизму.

Раніше, воїн з передової з псевдонімом Олексій Сталкер писав на сторінці Фейсбук про Софію Лапіну, засновницю Ukraine.pride, яка ідентифікує себе як «народжену в СРСР». Він пише: «Ностальгія за СРСР це те, що толерує у цій особі ненависть до тих, хто воює за збереження України проти формування Путіним нового СРСР».

Фактично, Путін і не приховує справжньої мети війни проти України. У своїх офіційних зверненнях він часто наголошує на «історичній Росії». А що таке ця історична Росія як не сам Радянський Союз?

Звернемо увагу, що сексуальна революція розпочала в СРСР підміну понять стосунків і пропаганду ленінського марксизму. А саме сексуальної лібералізації, жіночої емансипації та поліаморності, що призвели до сприйняття гомосексуальності як норми.

Фактично сексуальна революція почалася саме в епоху Володимира Леніна та Олександри Колонтай. Початок «совка» – напряму був пов’язаний з унормуванням найрізноманітніших сексуальних практик, зокрема – одностатевих.

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram