Комунізм і гомосексуалізм – єдність ідей та спільна мета

Експертиза
25.09.2023
Комунізм і гомосексуалізм – єдність ідей та спільна мета

Сучасні українські прогресисти часто ширять тезу, що «моральні та сімейні цінності – це совок, а ЛГБТ – це про прогрес». Таким чином намагаються нав’язати ідею, що захист сім’ї, моралі і традиції – це комуністична радянщина. Але парадокс полягає у тому, що в реальності все геть навпаки.

Новітня історія фіксує, що моральний релятивізм і сексуальна розпущеність почали унормовуватися саме з приходом комуністів до влади – на початку існування Радянського Союзу. Серед перших кроків комуністів-більшовиків – скасування у 1917 році кримінальної відповідальності за гомосексуальні стосунки, а пізніше у 1919 році саме Радянська Росія вперше у світі легалізувала аборти.

Тоді ж з 1917 року став абсолютно легальним безцензурний друк. Загалом, суспільство та законодавство почало морально деградувати і розкладатися. Відповідно цьому, поняття шлюб та сімейні цінності максимально маргіналізувалися першими комуністами і більшовиками.

19 грудня 1918 року відбувся знаменитий оголений марш радикально-нудистської спільноти з назвою «Долой стыд». Лесбійки використали цей момент і разом з нудистами влаштували свій марш. Робилось це все з метою пропаганди сексуальних девіацій. Тобто перший «прайд» відбувся саме у радянській Росії.

До того ж, сексуальна революція розпочала в СРСР підміну понять стосунків, тепер з’явились «формати» стосунків. Пропаганда ленінського марксизму, а саме сексуальна лібералізація, жіноча емансипація та поліаморність призвели до сприйняття гомосексуальності як норми.

Фактично сексуальна революція почалася саме в епоху Володимира Леніна і Олександри Колонтай. Остання відома закликами до дівчат бути максимально доступними для участі у сексуальних утіхах з юними комсомольцями. Початок «совка» – напряму був пов’язаний з унормуванням найрізноманітніших сексуальних практик, зокрема – одностатевих.

Комунізм та гомосексуалізм не втратили зв’язок і донині. ЛГБТ-рухи і комуністичні партії майже по всій Європі – близькі друзі і партнери. Заходячи на офіційні сайти комуністичних партій країн Європейського Союзу (ЄС) можна досить легко ознайомитись з їхніми ідеями, пріоритетами та цілями щодо розвитку та популяризації політичних ідей ЛГБТ-угрупування. Європейські комуністи систематично беруть участь у місцевих «прайдах», просувають гендерну ідеологію, прагнуть деконструювати концепцію шлюбу і сім’ї.

Данія, Червоно-зелена коаліція

Коаліція є політичною партією, яка створена Комуністичною партією та двома соціалістичними. Згідно історичним даним, у 1991 році до них приєдналась Комуністична робоча група. Наразі партія діє як соціалістична молодіжна коаліція.

Про своє бачення та головні напрямки діяльності коаліції, написано на офіційному сайті: «Рівність є передумовою справжньої свободи. Це вимагає від нас забезпечити кожному рівний доступ до охорони здоров’я, освіти, житла та інших потреб. Статева приналежність, етнічна приналежність, інвалідність, вік і багато іншого є підставою для дискримінації та пригнічення. Це форми гноблення, проти яких ми працюємо в сучасному суспільстві».

Також розповідають у себе на сайті, що на їхню думку передбачає свобода: «Спільнота, де кожен може розвиватися незалежно від статі, сексуальної орієнтації, інвалідності, етнічної приналежності чи релігії, і де всі люди мають рівні можливості для розвитку свого потенціалу та життєвих прагнень».

Португалія, Комуністична партія

Партія активно пропагує стандартні ідеї лівого руху в країні та за її межами, про що повідомляється на сайті. У своїй політичній, соціальній діяльності відстоюють так звані «права ЛГБТ-спільноти». На сайті вони мають декілька новинних публікацій про участь депутатів комуністичної партії у засіданнях проти гендерної нерівності.

Також партія подає законопроєкти, спрямовані на боротьбу з «гомофобним та трансфобним булінгом» у школах та молодіжному середовищі.

Бельгія, Партія праці

Ця бельгійська соціалістична партія активно підтримує ЛГБТ-групи та їхні заходи. На своєму офіційному сайті вони регулярно публікують закликом підтримати «прайди». «Незабаром ми знову святкуватимемо Брюссельський прайд, свято ЛГБТ спільноти. PVDA (абревіатура даної комуністичної партії), її молодіжні організації Comac і RedFox, а також організація Mix для ЛГБТ також беруть участь. Тема прайду цього року – «Захисти протест», це подія, яку ми хочемо підтримати», – пишуть на сайті.

Також ще один приклад: «Свято ЛГБТ спільноти повертається після двох років карантину. Як завжди, Партія праці Бельгії та її молодіжні організації Comac і RedFox і ЛГБТ-організація Mix візьмуть участь у параді», – зазначено на сайті. Подібних дописів на сайті достатньо, щоб ознайомитись більше – переконайтеся.

Кіпр, Прогресивна партія трудящих

Марксистсько-ленінська комуністична партія. Вони називають так звану «гендерну рівність»  – необхідністю.

«Гендерна рівність має стати пріоритетом суспільства. Фундаментальне переконання партії полягає в тому, що права ЛГБТ є невід’ємною частиною прав людини і вони мають бути гарантовані кожному з них від народження.

Також додають, що Кіпру необхідно розробити та впровадити національний план дій для ЛГБТ: «Це допоможе інтеграції законодавчих дій, заходів у всіх сферах суспільного та приватного життя по відношенню до ЛГБТ (наприклад, законодавство, робота, освіта, охорона здоров’я, спорт, житло, приватне та сімейне життя)», – декілька тез з офіційного сайту Прогресивної партії.

Франція, Комуністична партія

Ця партія також є членом фракції європейських лівих у Європарламенті. Згідно даним на офіційному сайті, партія має мету ввести профілактичні та освітні заходи для боротьби з «ЛГБТ- фобією». Також вони працюють над тим, щоб у Закон Франції додали судове провадження за образу ЛГБТ-представника.

«Бюджет, виділений для боротьби з расизмом, антисемітизмом і ненавистю до ЛГБТ, має буде збільшеним. У законі буде враховано обтяжливий характер агресії по відношенню до ЛГБТ-спільноти, буде можливим розпочати судове провадження. Водночас будуть посилені засоби боротьби з ВІЛ/СНІДом (профілактика, захист) та інфекціями, що передаються статевим шляхом», – ось так свої пріоритети описують французькі комуністи.

Фінляндія, Комуністична партія

На сайті партії за пошуковим запитом «гендер» легко знайти велику кількість статей, пов’язаних з пропагандою та підтримкою ЛГБТ у Фінляндії.

«Ніхто не може зазнавати дискримінації за походженням, мовою, статтю, сексуальною орієнтацією, переконаннями, думкою чи будь-якою іншою ознакою. Щоб реалізувати гендерну рівність, ринок праці за гендерною ознакою має бути відкритий, рівна оплата за працю, державні послуги мають бути розвинені. Ми повинні позбутися всіх форм гендерного підпорядкування», – цитовано з сайту.

Ну і як тут не згадати комуністичну Кубу. Племінниця Фіделя і донька Рауля Кастро – Маріела – як справжня комуністка багато років очолює Кубинський національний центр сексуальної освіти, є ключовою ЛГБТ-активісткою в країні, активно просуває ідеї транссексуальних переходів серед молоді.

Отже, навіть поверхнево переглянувши офіційні сторінки європейських лівих партій констатуємо, що комуністичні партії та ЛГБТ-структури мають абсолютну ідеологічну спільність. Ідеї комуністів та гомо-транс-активістів є нерозривними, вони всюди крокують разом і у партнерстві.

Серед головних цілей комуністичних партій є викорінення «гомофобії», привілеї для ЛГБТ-представників в адміністративному та кримінальному кодексах різних країн. Пропаганда гомосексуалізму висуває нові принципи для суспільства, які насправді є чужими та далекими. Водночас відкидаючи природні, традиційні та моральні цінності.

Всі ці комуністичні сексуальні експерименти початку ХХ століття призвели до зростання кількості зґвалтувань, позашлюбних дітей, абортів та епідемій венеричних захворювань. Утім це не зупиняє комуністів ХХІ століття та їхніх однодумців. Вони продовжують будувати світ, вільних від традиції, моралі, сім’ї і гідності. Справжній «совок» – це ЛГБТ-групи, які прагнуть знову побудувати свій «совковий» комуністичний світ.

Читайте також: Транси з портретами Леніна на вулицях Дубліна

Рух «Всі разом!»

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram