Транси з портретами Леніна на вулицях Дубліна

Актуально
18.09.2023
Транси з портретами Леніна на вулицях Дубліна

16 вересня у Дубліні (Ірландія) відбувся протестний мітинг двох протилежних сторін дискусії про транссексуальність. Одна зі сторін протесту виступала за так звані “права” трансів, а інша організація за права жінок Let Women Speak (Нехай жінки говорять) у своїй промові виступила проти пропаганди зміни статі. Про це повідомляють у The Journal.

Лівий рух Trans and Intersex Pride Dublin дізнавшись про захід від Let Women Speak у Дубліні, вирішив організувати протест. Зібравшись об 11:00 біля Палати представників Ірландії, ЛГБТ-представники пішли ходою до площі Мерріон. В той час на площі вже проходив захід, у якому учасниці жіночого руху говорили промови спрямовані на протидію маніпуляцій зі зміни статі. Саме це і роздратувало трансгендерів та ЛГБТ-представників.

Під час вуличного зіткнення була присутня велика кількість гвардії. З метою безпеки між ворогуючими демонстраціями гвардією було встановлено металеві бар’єри.

Представники ЛГБТ-руху вигукували, скандували з червоними прапорами та зображенням Володимира Леніна, відомого як символ комунізму. Вмикали гучну диско-музику, намагаючись заглушити ораторів, які зверталися до натовпу на заході «Нехай жінки говорять».

Як раніше повідомляв рух «Всі разом!», президент Польщі Анджей Дуда у своїй передвиборчій промові заявив: «ЛГБТ-ідеологія більш руйнівна, ніж комунізм». Він додав, що покоління його батьків протягом 40 років боролося проти комуністичної ідеології, не для того, щоб з’явилася нова, яка виявилася для польського суспільства ще більш згубною.

Читайте також:

Комунізм, педофілія та зв’язок з РФ: хто фінансує медіаресурс «Гендер в деталях»

ЛГБТ та вільні статеві стосунки – стара радянська традиція

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram