Нардеп Совсун вийшла на ходу ЛГБТ і потрапила до списку «ДИСКВАЛІФІКОВАНІ»

Актуально
20.09.2021
Нардеп Совсун вийшла на ходу ЛГБТ і потрапила до списку «ДИСКВАЛІФІКОВАНІ»

Народний депутат України Інна Совсун отримала від сімейного руху «червону картку». Вона потрапила у реєстр державних службовців та політиків, які діють проти інституту сім’ї та природних цінностей.

Інна Романівна Совсун є народним депутатом України ІХ скликання від політичної партії “ГОЛОС”. Є членом Комітету Верховної Ради з питань освіти, науки та інновацій. Займає посаду Голови підкомітету з питань освіти впродовж життя та позашкільної освіти.

Проте її дії мають ознаки просування гендерної концепції у політичний, законодавчий і суспільний дискурс. Це підтверджується тим, що Інна Совсун взяла участь у так званому “Марші рівності” 19 вересня 2021 року та висловлює публічну підтримку політичних вимог ЛГБТ-спільноти.

Під час заходу депутат надала коментар кореспонденту “Радіо Свобода” про скандальний законопроект 5488, в якому зазначила: “… це буде політична заява від країни, що ми рухаємось в такому напрямку: напрямку кращого відкритішого суспільства для всіх“.

Нагадаємо, що законопроект №5488 був зареєстрований у парламенті 13 травня. У пояснювальній записці до документу зазначається, що пропоновані зміни до законодавства спрямовані на «забезпечення покарання за злочини, скоєні з мотивів нетерпимості за такими ознаками, як… сексуальна орієнтація, транссексуальність» тощо. При цьому, під нетерпимістю пропонують розуміти «відкрите, упереджене, негативне ставлення стосовно осіб за такими ознаками, як… сексуальна орієнтація, гендерна ідентичність… або іншими ознаками». Таким чином, критика деструктивної поведінки осіб, їх ідеологічних переконань або неприйнятних публічних демонстрацій сексуальних уподобань може трактуватися як «нетерпимість». І за це пропонується встановити адміністративну та кримінальну відповідальність.

Рух “Всі разом!” створив і презентує спеціальний сайт – реєстр державних службовців та політиків, які діють проти інституту сім’ї та природних цінностей. База даних зі списком осіб, які отримали від сімейного руху «червону картку», називається ДИСКВАЛІФІКОВАНІ. Ресурс створено з метою донесення до українських громадян та українських виборців повноти інформації, щоб всі могли контролювати діяльність представників органів влади та максимально усвідомлено ухвалювати рішення під час місцевих і загальнодержавних виборів.

Всі матеріали, що знаходяться на сайті, взято із відкритих джерел та розміщено із врахуванням вимог законодавства України.

Нагадаємо, що політичні або державні діячі, які покликані виконувати функції держави або діяти в інтересах виборців, потрапляють в реєстр вони через те, що їх слова та/або дії мають ознаки наступного:

– нетолерантне чи вороже ставлення до традиційних природних цінностей та інституту сім’ї (подружжя, батьківства, материнства, дитинства);

– підтримка заходів, спрямованих на пропаганду антисімейних та людиноненависницьких ідей (ЛГБТ, аборти, чайлд-фрі тощо);

– систематичне просування гендерної концепції у політичний, законодавчий і суспільний дискурс.

Зауважимо, що недемонстроване особисте життя не представляє інтересу для укладачів реєстру. Беруться до уваги лише публічні дії, демонстративні акти та публічні висловлювання.

Читайте також по темі:

Юристи та експерти: проект “антидискримінаційного” закону 5488 не відповідає Конституції

Сутички біля офісу президента через законопроект 5488 та ЛГБТ-шабаш під патронатом Омбудсмена Денисової. Шокуючі фото та відео.

Рух «Всі разом!» подав судовий позов проти Кабміну через законопроект 5488

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram