Миколаївці звертаються до влади щодо недопущення легалізації так званих “одностатевих шлюбів”

Актуально
12.07.2022
Миколаївці звертаються до влади щодо недопущення легалізації так званих “одностатевих шлюбів”

У відповідь на ряд петицій Президенту України від ЛГБТ-пропагандистів щодо легалізації так званих “одностатевих шлюбів”, представники церков та релігійних спільнот міста Миколаїв підготували колективні звернення до керівництва держави. Громадяни закликають Президента України та народних депутатів Верховної Ради України дотримуватися норм Конституції України.

Підписання відповідних звернень організовано в неділю, 10 липня, у кількох церквах міста Миколаїв. Нагадуючи Президенту його вислів “Немає такого бункера, щоб пережити відповідь від Бога“, громадяни зазначають, що від Бога й не сховається той, хто легалізує гріх.

Миколаївці вважають, що подібні дії є відверто ворожими щодо українців та сталого розвитку країни, адже мають на меті руйнування інституту сім’ї та розбещення дітей та молоді. Адже будь-яка підтримка владою подібних ініціатив може мати негативну суспільну реакцію і дискредитувати владу серед в більшості населення. А тому не можуть бути підтримані.

Підштовхування до узаконювання так званих “одностатевих шлюбів” визначаються як ворожі дії, що мають на меті повну дискредитацію влади в очах населення, руйнування інституту сім’ї, розбещення дітей та молоді“, – повідомляє Олександр Черно, громадський діяч і науковець з Миколаєва.

Автори документу також посилаються на Конституцію України (ст. 51) та Сімейний кодекс України (ст. 21), де шлюб визначається виключно як союз жінки та чоловіка. Активісти нагадують, що Конституція України не може бути змінена в умовах воєнного або надзвичайного стану (ст. 157).

У зверненнях йдеться, що в нашій країні із притаманними їй християнськими цінностями, нормою має бути тільки природня сім’я, як визначає чинне законодавство. Оскільки одностатеві стосунки є великим гріхом перед Богом і не можуть бути узакоеними на державному рівні. Активісти нагадують, що про це каже Біблія:

“Не лягай з чоловіком, наче з жінкою. Це гидота.” (Левіт 18:22);

“Якщо хтось ляже з чоловіком, як з жінкою, то вони обидва вчинили мерзоту…” (Левіт 20:13);

“Так само і чоловіки залишили природні статеві стосунки з жінками й запалилися безсоромною пожадливістю одне до одного. Вони почали чинити сором поміж собою, і за те прийняли покарання, яке заслужили за свої збочення.” (Послання до римлян 1:27);

“… Не обманюйте себе: ні розпусники, ні ідоляни, ні перелюбники, ні блудодійники, ні мужоложники, ні злодії, ні користолюбці, ні п’яниці, ні злоріки, ні хижаки Царства Божого не вспадкують вони!” (Перше Послання до коринтян 6:9-10).

У підсумку автори звернень просять не підтримувати жодних ініціатив щодо легалізації одностатевих відносин та діяти відповідно до норм Основного Закону, який визначає шлюб виключно як союз жінки і чоловіка.

У тому числі, миколаївці закликають церкви інших міст України також взяти активну участь у протидії подібним ініціативам, піднімаючи голос за істину та виконуючи заповідь нашого Господа і Спасителя Ісуса Христа бути сіллю для цього світу: “Ви − сіль землі, але коли сіль стає прісною і втрачає свій смак, як її знову солоною зробити? Вона стає ні на що непридатною. Хіба що викинути її геть, щоб топтали люди.” (Матвія 5:13).

Тексти звернень та корисні поради щодо їх подання, з відеоінструкцією, знаходяться за посиланням: https://drive.google.com/file/d/1F9w5zWwR1zAhRaU5nbHMvbN8MF8fJXL3/view?usp=sharing

Читайте також по темі:

У Бога свій план, – Зеленський про роль Всевишнього, єдність та перемогу у війні

Христос у пасхальних вітаннях політичних і військових лідерів України

Президент України – російським окупантам: «Ви не зруйнуєте нашої віри – нашої щирої віри в Україну і в Бога»

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram