Міністр оборони Умєров набуває популярності серед гомосексуалістів

Актуально
19.10.2023
Міністр оборони Умєров набуває популярності серед гомосексуалістів

Міністр оборони України Рустем Умєров повідомив, що його Міністерство тепер вже підтримує законопроєкт про легалізацію одностатевих партнерств в Україні. Про це стало відомо з оприлюдненого його листа на ім’я народного депутата Совсун, яка є співавтором відповідного законопроєкту №9103.

Умєров пише, що даний його лист надсилається «на заміну надісланого». Очевидно, йдеться про квітневий лист Міноборони за підписом попереднього міністра Резникова, в якому було написано: «Законопроєкт не підтримується». А тепер новий міністр пише так: «Підтримуючи законопроєкт в цілому…». Таким чином новий міністр країни, яка чинить героїчну оборону, першочерговим пріоритетом для себе визначив просування наративів ЛГБТ-угрупування в українській армії.

Тут слід також нагадати, що не лише Міноборони раніше виступило категорично проти законопроєкту 9103, але й громадська рада при міністерстві. «Військові боронять Українську державу і націю, свої сім’ї, захищають споконвічні українські християнські цінності. Українська армія воює, щоб захистити право і можливість громадян України жити на своїй землі, створювати сім’ї, народжувати і виховувати дітей. Адже без сімей і дітей не буде й України!» – заявила громрада при Міноборони у травні.

Але прийшов Умєров і відразу почав набирати популярність серед активістів лгбт-угрупувань. Вони вже поспішають вихваляти нового очільника оборонного відомства. Це при тому, що українські воїни на фронті постійно піддаються хейту і актам ненависті з боку лгбт. У березні цього року харківська лесбійка Шаригіна назвала покидьком загиблого воїна-героя Тарасенка. А засновниця «Ukraine.pride» Софія Лапіна, лесбійка-активістка, публічно бажала смерті знаменитому воїну Євгену Карасю.

У червні цього року серед українських військових розгорнулася широка кампанія з метою продемонструвати брехливістю повідомлень про те, що в ЗСУ повно гомосексуалістів. Військовослужбовці різних підрозділів почали робити щось на кшталт переклички на тему «у нас лгбт немає». Екс-командир полку Азов Максим Жорін тоді заявив: «Немає і ніколи не було ніяких десятків тисяч ЛГБТ-військових в лавах української армії, це все вигадані зі стелі цифри та маніпуляція».

Таким чином слід констатувати, що ЛГБТ і сили оборони – це вкрай протиборчі сторони. Українські воїни щоразу наголошують, що вони б’ються за свої сім’ї і за Україну, а не за ліворадикальні ідеї соціалістичного інтернаціоналу, лгбт-рухів та інших деструктивних груп.

«Позиція, яку зайняв Умєров, вкрай негативно вплине на його репутацію в армії і серед українів загалом, – зазначає голова організації «Всі разом!» Руслан Кухарчук. – Цей міністр зайняв політичну позицію, яка йде всупереч з волею українських воїнів і українських громадян. Адже понад сто місцевих рад по всій Україні проголосували рішення з вимогою не допустити унормування одностатевих партнерств в Україні».

Нагадаємо, проєкт закону «Про інститут реєстрованих партнерств» №9103 був зареєстрований у Верховній Раді групою народних депутатів 13 березня цього року. Співавторами виступили 18 нардепів з фракцій «Голос» і «Слуга народу». Суть ініціативи полягає у тому, щоб зареєстровані партнерства гомосексуалістів і лезбійок повністю прирівняти до шлюбу. Цей законопроєкт також призведе до фактичної легалізації всиновлення дітей для проживання в парах гомосексуалістів. Детальний розтин вказаної законодавчої ініціативи читайте ТУТ.

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram