Військові підтверджують відсутність ЛГБТ на фронті

Актуально
27.06.2023
Військові підтверджують відсутність ЛГБТ на фронті

«Маніфест Фроста» розпочався на підтримку бійця батальйону Азов Миколи Куща «Фрост». Ініціатор маніфесту – український військовий Сергій Бондар. У телеграм-каналі він веде постійну комунікацію з аудиторією, надає актуальні та цікаві новини у власному невимушеному стилі.

Після агресивних висловлювань з боку ЛГБТ-представників до азовця, Сергій Бондар запропонував військовим які воюють на передовій повідомити, чи є серед них ЛГБТ-представники. Згодом Сергію почали надходити масові повідомлення від легендарних бригад та бійців про те, що ЛГБТ у їхніх підрозділах немає.

Сергій Бондар опублікував повний список «чистих» підрозділів у яких відсутні представники ЛГБТ-угрупування.
Серед них наступні: 4 БрОП НГУ; 14 БрОП НГУ; 15 БрОП НГУ; 142 навчальний центр ССО; 13 батальйон 95 ОДШБ (стверджують, що не тільки у 13-му, а й в цілому у бригаді); артдивізіон 67 ОМБР; 3 батальйон 47 бригади; окремий добровольчий підрозділ BRAAVOS при ПС НПУ «Сафарі»; 131 розвідбат; 132 розвідбат ДШВ; 7-й загін ДПСУ; протитанкова рота 80 ОДШБ; військова частина 3101; 145 батальйон 116 бригади; полк «Київ»; полк «Сафарі»; бригада «Лють»; підрозділи Держспецзв’язку; аварійно-рятувальний загін спеціального призначення м. Дніпро; 23-й інженерно-позиційний полк; 24 ОМБр.

«Маніфест Фроста» продовжується і зараз. Військовий Сергій закликає приєднуватись та повідомляти не лише про відсутність гомосексуалістів, а також якщо вони все ж є. Адже, депутати які ініціюють одностатеві партнерства в Україні, стверджують про так званих «військових ЛГБТ» яких нібито десятки тисяч в Україні.

«Пацани, не соромтесь, у кого є ЛГБТ в бригаді – теж кажіть, я теж зроблю список. Я за плюралізм. Хоча поки жодного в ЗСУ не знайшли. Шукаємо далі. Де ж вони сховали «100 000» пасивних гомосексуалістів на передовій?!», – пише Сергій Бондар.

Нагадаємо, що азовець «Фрост» у соцмережах висловив свою думку, що не бачив жодного ЛГБТ-представника на війні, і зазначив, що військові не воюють за «сексуальні девіації». У відповідь гомосексуалісти почали писати гнівливі повідомлення бійцю в особисті. У яких погрожують, бажають смерті та насміхаються з українських військових.

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram