Офіцери ЗСУ Карась і Жорін: «ЛГБТ в Збройних силах – вигадані зі стелі цифри та маніпуляція»

Актуально
19.06.2023
Офіцери ЗСУ Карась і Жорін: «ЛГБТ в Збройних силах – вигадані зі стелі цифри та маніпуляція»

«ЛГБТ в ЗСУ» – найаморальніший з усіх можливих вкидів, спродукований марксистськими негідниками», – Євген Карась цитує бійця ЗСУ Ігоря Шолтиса у своєму телеграм-каналі.

17 червня офіцери ЗСУ – Євген Карась, громадський діяч та активіст, лідер громадської організації С14 та Максим Жорін, екс-командир полку Азов, опублікували пости у яких поділились думками щодо останніх подій з нагоди так званого «місяцю гордості». Євген говорить, що ЛГБТ-угрупування неначе з ланцюга зірвались, адже під час війни продовжують активно пропагувати антиукраїнські цінності.

«Наркотики це клубні речовини для альтернативного світосприйняття. Вік сексуальної згоди це політична конструкція, любов для всіх, і хлопчик у 14 років нині швидко дорослішає і може спати з чоловіками. Дитина сама може вирішувати якого вона ґендеру і коли робити операцію по зміні статі! Це набір божевілля, який уже реальність в Україні», – наголошує Карась.

Максим Жорін у свою чергу пише: «Всім, хто «тримає економічний фронт» і ліпить в ці дні райдужні аватарки, радив би займатись своєю роботою, а не відпрацюванням лівих наративів. Тому що всі зараз мають можливість вести бізнес, жити своїм життям лише тому, що війну продовжують вивозити військові та добровольці».

Також нагадує, що зараз в країні зовсім інші «модні тенденції». Тому пропаганда ЛГБТ у воєнний час зі спекуляціями на військовій темі – особливо цинічно. Офіцер Жорін запевнює: «Тим більше немає і ніколи не було ніяких десятків тисяч ЛГБТ-військових в лавах української армії, це все вигадані зі стелі цифри та маніпуляція».

Нагадаємо, що ставлення ЛГБТ-угрупування до військових, яке вони самі показують й висвітлюють – негативне. Засновниця Ukraine.pride Софія Лапіна у своїх соцмережах бажала смерті українському воїну Євгену Карасю, перебуваючи в Мюнхені.

Читайте також:
Харківська лесбійка Шаригіна назвала покидьком загиблого воїна-героя Тарасенка

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram