“Кривий Ріг за сім’ю!”: пройшов шестиденний просімейний лекторій

Актуально
14.08.2020
“Кривий Ріг за сім’ю!”: пройшов шестиденний просімейний лекторій

Майже тиждень у Кривому Розі говорили про сімейні цінності із малечею, підлітками та їх батьками. Легка, ігрова, невимушена форма свята залучила понад 80 діток. У програмі було все: і біблійні уроки, і піца-паті, і командні ігри та розваги. 

На святі дітлахи варили мило, шукали на території заховані ієрогліфи, декорували та розфарбовували пляшки, проводили ранкову зарядку. А для підлітків та молоді організатори підготували тренінги по проектному менеджменту, фінансовій грамотності, написанню бізнес-проектів, розвитку підприємницьких навичок. В умовах карантинних обмежень заходи пройшли з використанням засобів особистого захисту та виконанням рекомендацій, наданних Кабінетом Міністрів України.


Організаторами події виступила громадська організація “Кривий Ріг за сім’ю!” в особі Олега Подкопаєва та Сергія Бурлаки у співпраці із благодійним фондом “Фавор” А до проведення долучилася також і команда табору “Шалом”.

“В умовах карантину сімейні заходи припинятись не повинні! Дякую всім партнерам проекту (БФ Фавор та іншим) та чудовій команді “Шалом”. Разом у нас все вийшло!”, – говорить голова правління ГО “Кривий Ріг за сім’ю!” Олег Подкопаєв.

На цьому Кривий Ріг не зупиняється і готує Свято сім’ї на 6 вересня. А перед цим у місті встановили просімейні білборди та сітілайти – загалом 22 конструкції, завдяки чому Кривий Ріг став рекордсменом у Всеукраїнському марафоні вуличних сімейних акцій 2020.

Нагадаємо, офіс руху «Всі разом!» презентував спеціальні ідеї вуличних заходів в умовах карантинних обмежень та створив оригінальні макети білбордів для вільного друку та розміщення сімейної реклами у містах. Заохочуємо долучатися до проведення вуличних сімейних акцій у вашому місті та повідомляти про це до офісу руху «Всі разом!» за цими контактами. 

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram