Голову руху «Всі разом!» обрано заступником головуючого Української Міжцерковної Ради

Актуально
08.03.2024
Голову руху «Всі разом!» обрано заступником головуючого Української Міжцерковної Ради

На черговому засіданні Української Міжцерковної Ради голову руху «Всі разом!» Руслана Кухарчука обрано заступником головуючого УМР. Відповідне рішення було проголосовано одностайно.

Перед тим був обраний новий головуючий – Вадим Шипілов, пастор церкви «Еммануїл» у Кам’янському і єпископ церков «Блага звістка» в Україні. А також обраний перший заступник – Валерій Григораш, пастор церкви «Дім хліба» у Кривому Розі і єпископ однойменного об’єднання церков.

Українська Міжцерковна Рада – колегіальний орган, до складу якого входять об’єднання євангельських церков, християнські місії та організації. Нині членами УМР є Центр церков «Перемога», Центр християн віри євангельської «Спасіння», Об’єднання церков «Нове покоління», Київська Єврейська Месіанська Громада, Управління церков «Царство Боже» в Україні, Союз євангельських церков «Асоціація «Блага звістка» в Україні», Об’єднання церков «Слово Життя», Об’єднання церков «Дім Хліба», Союз «Церква Божа України», Українська Місіонерська Церква та інші.

Організація «Всі разом!» як провідний християнський правозахисний рух в Україні, входить до складу УМР з 2010 року.

Руслан Кухарчук – очолює організацію «Всі разом!» і Асоціацію журналістів «Новомедіа». Також служить як національний директор Глобального Лідерського Саміту в Україні. Автор книжок і проповідник. З дружиною Анною і п’ятьма дітьми проживає у Києві.

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram