День пам’яті захисників України: Кирило Бабенцов і Святослав Кондрат

Актуально
29.08.2023
День пам’яті захисників України: Кирило Бабенцов і Святослав Кондрат

Рух “Всі разом!” шанує всіх полеглих захисників України. Кожен з них віддав своє життя за свободу, цілісність нашої країни. Ці герої – справжні воїни. Сьогодні, 29 серпня згадуємо та віддаємо шану і вдячність українським військовим.

Зокрема, згадаємо про Кирила Бабенцова та Святослава Кондрата. Ці дві людини мають особливе значення для нашого руху.

Кирило – був учасником руху «Всі разом!». Брав активну участь у діяльності організації: стояв на акціях проти ЛГБТ-парадів з транспарантами та плакатами, теж саме на маршах й фестивалях за сім’ю. Підтримував місію руху не лише словом, але й ділом. Історію життя Кирила Бабенцова можна прочитати у підготовленому матеріалі на нашому сайті.

Святослав – штурмовик, активіст сімейного та анти ЛГБТ-руху та учасник нашого заходу перед власною смертю. Він висловив історичну промову на Саміті «Україна – Життя. Гідність. Перемога». Святослав приїхав на Саміт з фронту, вийшов на сцену і перед великою аудиторією фактично заповів: «Допоки ми б’ємось на фронті, будь ласка, оберігайте наш тил. Неважливо звідки йдуть нав’язування нам чужих наративів – ми маємо зберегти сильну і консервативну Україну. Це наш пріоритет». Також згадав у своєму виступі про побратима Кирила Бабенцова. Ця промова стала історичною. Вона неначе заповідь, яку всім українцям потрібно виконувати. Після промови, Святослав відразу повернувся на фронт. Через 10 днів стало відомо про його загибель.

Хлопців разом служили у лавах військово-патріотичного руху «Карпатська Січ».

Шана і повага загиблим воїнам-героям України.

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram