Акції на захист прав сімей і дітей: що, де і як відбуватиметься 19 вересня у Києві

Актуально
15.09.2021
Акції на захист прав сімей і дітей: що, де і як відбуватиметься 19 вересня у Києві

У найближчі вихідні у центрі столиці проходитиме кілька заходів для захисту сімейних цінностей і протидії ЛГБТ-пропаганді. Адже у неділю у Києві також заплановане проведення так званого «Маршу рівності». Передбачається три формати мирних сімейних правозахисних акцій: 1) Молитовна цілодобова варта; 2) Акція протесту; 3) Правозахисна моніторингова кампанія для спостереження за дотриманням прав громадян на мирний протест. Тож всі можуть обрати зручний формат для того, щоб задекларувати свою позицію на захист життя, сімей і дітей у цей важливий час. Далі – деталі кожного формату: запрошуємо спланувати свій час і долучитися!

1.Молитовна варта на захист сімей і дітей. Подія триватиме цілу добу, в тому числі у нічний час. Початок – о 14:00 18 вересня, закінчення о 14:00 19 вересня. Координатором заходу є організація «Християнський Фронт» із участю християн різних конфесій, священнослужителів та військових капеланів. Місце первинного збору і дислокації – Парк Шевченка у Києві, вулиця Володимирська. Долучитися до акції та отримати більше деталей можна тут: https://fb.me/e/2Rxqh664f

2.Об’єднана правозахисна моніторингова група. Працюватиме 18 і 19 вересня у центральному периметру Києва (вулиці Володимирська, Хрещатик, Льва Толстого) з метою захисту життя та здоров’я, честі та гідності громадян України, гарантованих Конституцією, які протидіють небезпечним суспільно-політичним вимогам ЛГБТ-руху, та які допомагають державним органам захищати суспільну мораль, національні цінності, традиції, культуру та здоровий спосіб життя. Здійснюватимуть спостереження за діями державних силових підрозділів з метою недопущення порушення конституційних прав громадян на свободу мирних зібрань, свободу слова. Мета – недопущення можливих випадків дискримінації з боку правоохоронців та цивільних відносно громадян через їхні світоглядні, релігійні та інші переконання. Загальну координацію здійснює офіс організації «Всі разом!». Спостерігачі мають розпізнавальні знаки у вигляді жилету зеленого кольору із написом «ВСІ РАЗОМ! СПОСТЕРІГАЧ». Місце первинного збору і дислокації – Парк Шевченка у Києві, біля пам’ятника Михайлу Грушевському.

Щоб долучитися до моніторингу, подайте свою заявку ТУТ. Також повідомляйте важливу інформацію офісу «Всі разом!» +380988584848 (дзвінки, sms, viber).

3.Акція протесту проти ЛГБТ-пропаганди. Акція проходитиме для відстоювання сімейних цінностей та висловлення незгоди з публічною пропагандою збоченого способу життя (через проведення «гей-параду»). Поширення інформації про небезпеку такою пропаганди для дітей і підлітків. Акція протесту проводитиметься з 6:00 до 14:00 19 вересня. Учасники використовуватимуть звукопідсилювальну апаратуру та інформаційні банери та транспаранти із відповідними гаслами. Ці протестні заходи організовані коаліцією сімейних, патріотичних, ветеранських, релігійних організацій.

Місце первинного збору і дислокації – вулиця Володимирська в районі пам’ятників М. Грушевському і Т. Шевченку з можливим переміщенням центральним периметром Києва.

Нагадаємо, після мирної просімейної акції в Одесі були затримані громадяни поліцією без жодних на те підстав. Рух «Всі разом!» вимагає створення слідчих комісій у Верховній Раді та МВС через незаконне затримання громадян в Одесі. А кілька днів тому у Харкові до просімейної акції долучилися місцеві депутати із «Європейської Солідарності».

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram