Що потрібно знати про «СІTІ-Інкубатор»?

Експертиза
03.11.2015

Починаючи з травня 2015 року по всій Україні триває марафон Великих Самітів «Лідерство. Розвиток. Успіх». Вони вже відбулися у Слов’янську, Львові, Сумах, Дніпропетровську. До кампанії постійно долучаються все нові й нові міста.

Наступним кроком після одноденного лідерського саміту стає проведення у місті більш тривалого «СІТІ-Інкубатора». Для чого і навіщо – відповідь далі…

city-in

«СІTІ-Інкубатор» – це місце зустрічі ідейних людей

Завдання організаторів – допомогти учасникам прописати свій проект таким чином, щоб вони отримали максимальну кількість знань і практичних навичок для виходу у “самостійне плавання”.  Формування бізнес-моделі та створення базового бізнес-плану – основні завдання, які ставлять перед собою організатори «СІТІ-інкубатору». Найперспективніші учасники матимуть змогу познайомитись з потенційними інвесторами для подальшої співпраці з ними. Зауважте, що на проект «СІТІ-Інкубатор» можна приходити не одному, а разом із партнерами ідеї. Організатори радо чекають як на окремих представників, так і на групи учасників, які об’єднані спільним баченням і разом працюють над певним планом.

«СІТІ-Інкубатор» – це не семінар, це коворкінг центр

Це місце, де кожен зможе безпосередньо працювати над своїм проектом.  Принцип семінарської системи у процесі навчання вже давно застарів. На зміну йому в освітніх процесах приходять такі поняття, як «індивідуальна робота», «групова динаміка», «самоосвіта», «коворкінг». Не вам будуть викладати, а ви будете вчитися і одразу ж втілювати нові знання у своєму проекті. Активна праця під керівництвом професіоналів, які знають, як направити вас для досягнення максимального результату – ось формат«СІТІ-Інкубатору».

«СІТІ-Інкубатор» не краде ідеї

Кожна людина перед тим, як потрапити на навчання, проходить конкурсний відбір та надсилає мотиваційне есе. Кожен учасник програми вже приходить зі своєю ідеєю, а дехто і з баченням. Зайві переживання про те, що хтось захоче запозичити ваші ідеї – це прямий шлях в нікуди. Адже на ринку жорстокі умови конкуренції, проте автор ідеї завжди йде попереду своїх плагіаторів. До всього, на «СІТІ-Інкубатор» ми запрошуємо людей з високими моральними цінностями, а це вже є певною запорукою довіри.

«СІТІ-Інкубатор» – спільнота, яка надихає

Саме у середовищі активних і талановитих людей, завдяки груповій динаміці та збагаченню новими знаннями,учасники будуть створювати свій бізнес-проект. Самомотивація – основний принцип у навчанні на «СІТІ-Інкубаторі». Ну і, звичайно, успішні викладачі, професіонали своєї справи, люди, які знають, як допомогти вам досягнути вагомих результатів і розвинути вашу ідею. Захоплюючі лекції, навчальні тренінги, стратегія, планування, втілення, обмін досвідом та пошук нестандартних підходів – все це чекає на учасників «СІТІ-Інкубатору». Поспішайте, ви ще встигаєте приєднатись!

Прес-служба «Всі разом!»

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram