На Олімпійських іграх транс побив жінку за 46 секунд під час боксерського турніру

Актуально
01.08.2024
На Олімпійських іграх транс побив жінку за 46 секунд під час боксерського турніру

Бій між італійкою Анжелою Каріні та трансом з Алжиру Іман Хеліф тривав 46 секунд. У четвер, на Олімпійських іграх-2024, під час боксерського турніру у ваговій категорії до 66 кг італійка Каріні знялася у першому раунді поєдинку проти чоловіка, який видає себе за жінку. Після оголошення результату бою Каріні розплакалася прямо на рингу.

Як відомо, у першому раунді італійка пропустила два удари від трансжінки в голову. Після чого кинула свій шолом на підлогу, бій був припинений. Як пише Daily Mail, Каріні викрикувала: «Це несправедливо».

Відтак, арбітр підняв руку «переможця» – чоловіка Іман Хеліф. Тим часом, спортсменка з Італії опустилася на коліна і сказала, що ніколи раніше не відчувала таких сильних ударів на змаганнях.

Також, як повідомляє Daily Mail, італійка зазначила: «Я вийшла на ринг, щоб битися. Але після першої хвилини мені вже не хотілося. Після удару я відчувала сильний біль у носі. Зазвичай я не здаюсь, але цей удар був дуже болячим, я зупинила бій».

Руслан Кухарчук, голова організації “Всі разом!” пише: “Транси та інші викидні гендерної ідеології знущаються над жінками вже багато років. Відверто глузують з них. Принижують і агресивно домінують. Вбивають. І при цьому транс-двіж і концепція гендеру активно підтримується феміністками. Неймовірно, але це факт”.

Як відомо, на чемпіонаті світу – 2023 алжирський транссексуал провалив тест на рівень тестостерону в його організмі. Направду, це не є дивним, адже Іман Хеліф з народження чоловік. Тому він був дискваліфікований з чемпіонату. Однак, змагатися на Олімпіаді йому дозволили.

Додамо, що на Олімпіаді цього року беруть участь два транса: Іман Хеліф та Лінь Ю-Тін з Тайваню. Ці двоє стали об’єктами обговорення на Іграх, адже обоє будуть боксувати проти жінок.

Читайте статтю резидента Кабінету експертів Дібровної Елеонори про те, чому чоловіки, які ідентифікують себе як жінки йдуть на змагання у жіночих категоріях. Як прибрати трансів з жіночого спорту для своєї ж безпеки?

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram