Засновник організації «лгбт-військові» втік з армії і закликав привітати його

Актуально
23.09.2024
Засновник організації «лгбт-військові» втік з армії і закликав привітати його

Один із засновників пропагандистської організації «Українські лгбт військові» Сергій Гнезділов вихваляється тим, що самовільно залишив військову частину (СЗЧ). Він закликав привітати його з цим. Фактично, цим він показав приклад для наслідування своїм прихильникам. Військовослужбовці ЗСУ висловили обурення таким діям ліворадикала.

Вперше публічно Гнезділов оголосив про те, що «вже третій день знаходиться в СЗЧ» 21 вересня, під час «Фестивалю думок» у Києві. Відео, де він про це розповідає, швидко почало поширюватись у соціальних мережах та медіа. Він також зазначив, що в Україні вже 100 тисяч військових «пішли додому». А після того, як він сказав, що «добровільно демобілізувався» закликав присутніх привітати його з цим, на що отримав оплески. А 22 вересня Гнезділов чистосердечно зізнався, що втік від військових, які його намагалися затримати за самовільне залишення частини. У дописі про це він назвав їх архарівцями.

Слід зазначити, що Сергій Гнезділов є одним із засновників ГО «Українські лгбт військові» та є активним учасником пропагандистських заходів.

На вчинок пропагандиста відреагував військовослужбовці ЗСУ. Вони назвали Гнезділова дезертиром. Євген Карась у своєму Telegram-каналі написав: «Ліваки – вірус знищення державності. Сто років пройшло. А нічого не змінилося. Окрім того що радіймо. Тепер лівацьких ссявок мізерна секс-меншина. На фронті – націоналісти. Тому Голодомору-2033 після масового дезертирства в УНР-2024 не буде».

Заступник командира 3 ОШБр Максим Жорін зазначив: «Оце показово-медійне «добровільне СЗЧ» матиме дуже сумні наслідки, про які мабуть автор цього вчинку не дуже думає. Якщо це й привертає до чогось увагу, то лише до того, що порушення дисципліни це «нормально». Натомість дисципліна – одна з основ будь-якої армії. А подібні випадки дуже сильно демотивують бійців та провокують робити те ж саме»

Військовий Сергій Бондар у Telegram-каналі «Сєрьога матюкається» написав: «Ви тільки вдумайтесь. Лідер гейпараду і проросійська мерзота Сергій Гнезділов втік в СЗЧ зі своєї тилової служби у Краматорську та закликає всіх солдатів тікати мерщій у СЗЧ. Це не СЗЧ. Це не самоволка. Це умисні дії. Тобто пряме дезертирство».

Юрій Сиротюк, колишній нардеп, а нині мінометник у 5 окремій штурмовій Київській бригаді, написав: «Моду на ухилянство змінила мода на виправдання дезертирства – СЗЧ. Аргументів в обох випадках мільярд. Сєрьога вирішив звалити і навалив великий текст. Одне з лівацьких неомарксистських видань надрукувала його як політичний маніфест. І якщо раніше СЗЧ було огидним вчинком, який приховували, тепер це «позитивний приклад» для наслідування. Будь-яка глорифікація дезертирів, які б не були мотиви оспівувачів неиприйнятна. Війна не терпить сірих зон. Великі слова і шеврони потребують вчинків».

Військовий Мирослав Откович зазначив: “Усі чоловіки, які сьогодні підтримують Сергія, СЗЧ-шника. І не тільки чоловіки. Жінки також. В такому випадку варто підготувати своїх дітей до депортації з подальшим усиновленням у російській федерації, де їм дадуть нові імена. Такою може бути персональна ціна за поширення вірусу зневіри під соусом “боротьби за права всіх знедолених”. Сергій, у стилі, притаманному певним ідейним течіям, бореться за права тих, хто його про це не просив”.

Нагадаємо, що військовослужбовці ЗСУ неодноразово висловлювали своє ставлення до фейкових лгбт-військових. У минулому році журналіст Денис Кошельник провів опитування серед військових, щоб дізнатися про наявність гомосексуалістів у війську. Проте результат опитування показав, що «Серед наших військових лгбт немає». У опитуванні військові показують свою категоричну позицію щодо гомосексуалістів та брудної брехні. Вони говорять, що гомосексуалісти точно є у армії ворога, але не України.

Також офіцери ЗСУ Євген Карась і Максим Жорін зазначали: «ЛГБТ в Збройних силах – вигадані зі стелі цифри та маніпуляція». А після агресивних висловлювань з боку ЛГБТ-представників до азовця, Сергій Бондар запропонував військовим які воюють на передовій повідомити, чи є серед них ЛГБТ-представники. Згодом Сергію почали надходити масові повідомлення від легендарних бригад та бійців про те, що ЛГБТ у їхніх підрозділах немає.

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram