“Всі разом за сім’ю!” – гучний автопробіг у Бердянську

Актуально
31.08.2020
“Всі разом за сім’ю!” – гучний автопробіг у Бердянську

Майже два десятки автівок та пісотні учасників яскравого автопробігу “Всі разом за сім’ю!” 28 серпня сколихнули все приморське місто. Брендовану яскравими прапорами колону вітали сигналами й інші учасники дорожнього руху. А на площі, де на завершення акції звершувалася молитва, малеча обступила організаторів – усі хотіли отримати повітряну кульку. 

Розпочався автопробіг о 15 годині ще із села Приморське. Потім колона із 17 автівок рушила Мелітопольським шосе через Лютеранську до Центральної вулиці. Далі маршрут проліг до Залізничного вокзалу і через Східний проспект до Центрального ринку. А там через проспект Праці колона опинилася біля парку імені Т.Шевченка. Саме там автівки вишикувалися на автостоянці та організатори провели акцію в підтримку природної родини. На території знаходився торговий комплекс, де часто бувають сім’ї з дітьми, а тому малеча не могла оминути яскравих кульок та прапорів, які ще здалеку привертали увагу.

Організатором виступила Рада церков Бердянська, а координував усі процеси керівник оргкомітету вуличних сімейних заходів “Всі разом за сім’ю!” у Бердянську Володимир Моісей. Він так говорить про свою мотивацію до вуличних акцій навіть під час карантинних обмежень: “Я, як психолог, багато стикаюся з проблемами сімей і всього що з цим пов’язане. І такі просімейні акції в моєму розумінні –  це відповідь Бога на  потреби суспільства. І до того ж, такі заходи показують, що питання родини – це територія християн і нема чого туди вмішуватися”.

“Місцеві організатори адаптуються під умови карантинних обмежень та прикладають максимум зусиль, аби нагадати жителям та гостям своїх міст: “Щаслива родина – міцна Україна!”. Автопробіг у цьому сезоні проводили вперше і ми радіємо, що саме таким динамічним заходом приморський Бердянськ завершив літній сезон вуличних акцій”, – говорить Ольга Дацька, координатор Всеукраїнської кампанії вуличних сімейних заходів по Україні “Всі разом за сім’ю!”

Нагадаємо, офіс руху «Всі разом!» презентував спеціальні ідеї вуличних заходів в умовах карантинних обмежень та створив оригінальні макети білбордів для вільного друку та розміщення сімейної реклами у містах. Заохочуємо долучатися до проведення вуличних сімейних акцій у вашому місті та повідомляти про це до офісу руху «Всі разом!» за цими контактами. 

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram