Велопробіг, силове шоу, ярмарка – так пройшли фестивалі “Всі разом за сім’ю!” у Черкасах і Скадовську

Актуально
13.07.2021
Велопробіг, силове шоу, ярмарка – так пройшли фестивалі “Всі разом за сім’ю!”  у Черкасах і Скадовську

Субота минулого вікенду порадувала жителів Черкас та Скадовська, що на Херсонщині, вуличними сімейними святами. Фестивалі “Всі разом за сім’ю!”  приурочили до Українського Дня Родини. Концертна програма з участю відомих артистів, численні локації та активності, подарунки і веселий настрій – усе це організатори підготували гостям заходів. Як усе проходило в деталях, читайте нижче. 

Черкаси, 10 липня, велопробіг і фестиваль “Всі разом за сім’ю!” 

У суботу, 10 липня, понад дві сотні велосипедистів виїхали на вулиці Черкас на просімейний велопробіг. Незважаючи на спеку, колона проїхала бульваром Шевченка від площі 700-річчя до Долини троянд.

Супроводжувала колону автівка із просімейними прапорами, з якої періодично лунали заклики берегти своїх близьких та молитися про свої сім’ї. До велопробігу долучилися люди цілими сім’ями із дітьми.

Потім у Долині троянд, учасників пробігу та гостей заходу чекав святковий концерт. Там виступав учасник проекту “Голос країни” Влад Бєлік. Силове шоу показав богатир Євгеній Хитяєв. Чоловік гнув сковорідки, забивав цвяхи руками та надував грілки. Одночасно він розповідав про цінності своєї сім’ї.

Із вітальними словами зверталися до гостей свята представники різних релігійних організацій. Організаторами події стали ГО “Рух Реформації” за підтримки протестантських церков міста.

“Це наша традиція проводити фестивалі сім’ї, велопробіги, якими ми хочемо привернути увагу до питання природної сім’ї. Ми заохочуємо людей цінувати та берегти сім’ю, любити свою родину”, – зазначив голова ГО Рух Реформації Валерій Бєляєв.

“Всі разом!” забезпечив фотозону для фестивалю у Черкасах.

Скадовськ, 10 липня, фестиваль “Всі разом за сім’ю!” 

На Херсонщині у Скадовську жителів та гостей міста чекав 10 липня справжній яскравий масштабний фестиваль. На площі розгорнулися різні локації для дітей, підлітків та дорослих.

Там малеча виготовляла різні вироби на майстер-класах з рукоділля, грала у настільні іри, малювала та розфарбовувала картинки. Хлопчаки змагалися у командному перетягуванні канату та звання найсильніший.

Тим часом на сцені гостей фестивалю радували вокальними виступами дитячі та підліткові колективи, трубач, а хедлайнером стала відома співачка Оксамита. Із привітальними словами до гостей зверталися організатори та представники мерії.

Впродовж усьго свята проходив ярмарок, де можна було придбати смаколики та напої. Усі вилучені кошти передані на лікування підлітка Єгора Краснова.

Прикрашала свято яскрава велика фотозона “Всі разом за сім’ю!” Сцена також була яскравою та мала просімейні гасла: “Є родина – є країна!” та “Мама, тато, діти – України квіти”. Напередодні заходу офіс руху “Всі разом!” надіслав організаторам магніти, прапори та транспаранти “Всі разом за сім’ю!”

Нагадаємо, на Український День Родини гучні фестивалі пройшли у Стрию Львівської області та Вараші, що на Рівненщині.

Офіс руху «Всі разом!» надає інформаційно-консультаційний супровід у проведенні вуличних сімейних заходів, а також забезпечує міста базовим набором ресурсів.

Щорічно рух “Всі разом!” здіснює моніторинг просімейних вуличних активностей та публікує їх опис на спеціальному майданчику: www.vsirazom.ua/family

Якщо у Вашому місті запланована вулична публічна маніфестація на сімейну тематику, повідомте про це в офіс руху «Всі разом!»:

info@vsirazom.ua або +38 (098) 858-48-48.

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram