Які ресурси можна отримати для організації заходу “Всі разом за сім’ю!” у вашому місті

Актуально
07.04.2021
Які ресурси можна отримати для організації заходу “Всі разом за сім’ю!” у вашому місті

Уже понад десять років розгортається масштабна національна кампанія вуличних сімейних заходів по Україні. Місцеві лідери просімейного руху взаємодіють з офісом “Всі разом!”, який одночасно виступає в ролі координатора марафону заходів та інформаційного партнера. Щороку організація “Всі разом!” шукає нові можливості для  забезпечення ресурсами публічних маніфестацій на сімейну тематику. 

Цього року кожне місто, яке має намір проводити публічний захід на сімейну тематику, може отримати від центрального офісу відповідний ресурс. А також на конкурсній основі  – фінансову допомогу для закупки інвентаря або інших організаційних потреб. Міста, які проводять подію вперше, мають пріорітет.

Отож, розглянемо що саме рух “Всі разом!” готовий надати та як це отримати.

Базовий набір ресурсів

Для організації вуличної публічної маніфестації існує базовий набір інвентарю. Раніше рух “Всі разом!” уже забезпечив таким ресурсом півсотні міст, а тому цьогоріч кожне нове місто також зможе отримати такий набір: два транспаранти «Всі разом — за сім`ю!» 2*0,7 м, один великий прапор 1*1,5 м.

А от сувенірні магніти “Всі разом за сім’ю!” отримають абстолютно усі міста, які подадуть таку заявку.

Щоб отримати такий набір ресурсів, треба повідомити до офісу про готовність проводити захід на сімейну тематику та орієнтовну дату проведення заходу.

Фінансова підтримка

Матеріальну компенсацію організаційних витрат у сумі до 4 тисяч гривень отримають десять міст по Україні на конкурсній основі. Передусім важлива готовність місцевої команди до організації свята та оригінальна ідея його проведення. Причому, офіс руху звертатиме увагу не лише на обласні центри, але і невеликі містечка, які готові зробити якісний захід в рамках своїх масштабів.

Подати заявку можна на електронну адресу info@vsirazom.ua до 18 квітня включно. У заявці повинна міститися така інформація:

1.Назва та опис проекту

2.Кількість  аудиторії та у який спосіб вона буде охоплена

3.Який ресурс потрібен і на яку конкретно ціль (оплата послуги/покупка інвентарю/друк сувенірної продукції тощо).

Інформаційно-консультаційний супровід

Рух “Всі разом!” надає місцевим оргкомітетам і консультування з приводу організації вуличної акції, співпраці з місцевою владою, подання заявки на бюджетне фінансування тощо. Наразі офіс пропонує такі послуги, якими можна вільно користуватися:

Макети для друку транспарантів (10 видів)

Макети для встановлення зовнішньої реклами (білборди, сітілайти, відеоборди)

Юридичний супровід організації просімейної дії

Зразки офіційних документів, листів, заяв, повідомлень

Інформаційний супровід – репортаж з проведеної акції

Шаблони та інструкції для роботи з пресою

Приклади проведення подібних заходів в інших містах

Консультування від ключових учасників оргкомітету столичних заходів

Нагадаємо, раніше рух “Всі разом!” презентував ідеї для організації публічних маніфестацій на сімейну тематику в рамках карантинних обмежень. 

Щорічно рух “Всі разом!” здіснює моніторинг просімейних вуличних активностей та публікує їх опис на спеціальному майданчику: www.vsirazom.ua/family

Якщо у Вашому місті запланована вулична публічна маніфестація на сімейну тематику, повідомте про це в офіс руху «Всі разом!»:

info@vsirazom.ua або +38 (098) 858-48-48.

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram