Рух “Всі разом!” забезпечив просімейними ресурсами півсотні міст

Актуально
11.05.2018

Організація “Всі разом!” надіслала цінні матеріали усім організаторам вуличних сімейних заходів по містах України. Півсотні посилок формувалися в офісі руху впродовж кількох днів і надсилалися кількома партіями. 

Кожне місто, яке цьогоріч проводить сімейний вуличний захід, безкоштовно отримало два транспаранти “Всі разом – за сім`ю!” 2*0,7 м, 2 великих прапори 1*1,5 м та вудочки до них, 50 прапорців на паличках, 50 магнітів та 30 повітряних кульок на паличках. Крім цього, у вільному доступі надавалися макети виготовлених 10 транспарантів на сімейну тематику, афіша з можливістю замінити дату і використати місцевими організаторами для свого заходу, музичний супровід: гімни, пісні про сім`ю, матеріали для інформаційного партнерства та роботи зі ЗМІ і багато іншого.

Додатково рух “Всі разом!” виготовив намети для міст України. Наметів є обмежена кількість, тому вони передаються від міста до міста по проведенню заходу.

Організація “Всі разом!” на чолі з Русланом Кухарчуком систематично проводить моніторинг проведення вуличних сімейних заходів по містах України. Так, у 2016 році такі фестивалі пройшли у 25 містах України, в 2017 році – у 37 містах. А у 2018 році уже понад 50 міст оголосили дати родинних вуличних заходів! Традиція проведення цих подій переросла в справжній національний сімейний рух.

Нагадаємо, у Києві фестиваль “Всі разом – за сім`ю!” пройде традиційно на Поштовій площі, яку вже називають Сімейною площею. Подія відбудеться 9-10 червня. Хедлайнером вечірнього концерту стане TARABAROVA.

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram