Скрипка базує: фемінізм та ЛГБТ – зупиняє популяцію людей

Актуально
28.09.2023
Скрипка базує: фемінізм та ЛГБТ – зупиняє популяцію людей

«І, на жаль, є такі страшні інструменти як війна, щоб зупинити популяцію людей. Є хвороби, епідемії, є фемінізм і є ЛГБТ ця вся історія», – сказав Олег Скрипка у інтерв’ю Наталії Влащенко. Цією цитатою він викликав чималий резонанс. Відео опублікували 22 вересня на ютуб-каналі.

У інтерв’ю музикант наголосив на загрозі депопуляції, знелюднення та заселення України іншими народами. Тому Скрипка закликав українців народжувати дітей, аби врятувати український етнос.

Він заявив, що людям заважають розмножуватися не лише війни, епідемії, але й ЛГБТ та фемінізм. Він уточнив, що у сім’ї, де жінка феміністка не може бути ні взаємної поваги, ні багато дітей.

На його думку, фемінізм теж зупиняє популяцію. «Якщо ми обожнюємо жінок, а жінка веде себе як верхня, то це – БДСМ, а не родина», – додав Скрипка.

У інтерв’ю Олег наголосив на тому, що він за здорове суспільство, за те, щоб Україна розвивалася і процвітала. А для цього потрібна основа – люди. «От у моєму колі – четверо дітей – це мінімум» – говорить він. Тобто, фактично Скрипка погоджується з тим фактом, що здорове суспільство може нормально жити і процвітати тільки за умови союзу чоловіка та жінки.

Не секрет, що в Україні демографічна криза. Як зазначала раніше Елла Лібанова, директор Інституту демографії та соціальних досліджень ім. Птухи: «У 2023 році Україну чекає катастрофічне падіння народжуваності».

Також нагадаємо, як нещодавно повідомляло видання The Wall Street Journal, народжуваність в Україні за перше півріччя цього року впала на 28% порівняно з аналогічним періодом до повномасштабної війни. Це рекордне падіння показника за часи незалежності України.

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram