Шестиденне “Свято сім’ї” у Кривому Розі: відомі цікаві деталі події

Актуально
09.09.2020
Шестиденне “Свято сім’ї” у Кривому Розі: відомі цікаві деталі події

Осінній сезон Всеукраїнської кампанії вуличних сімейних заходів по Україні феєрично розпочав  Кривий Ріг. У місті майже тиждень тривали просімейні івенти для усієї родини із вікторинами та цінними подарунками. До свята долучилося близько чотирьох тисяч учасників та ще дві з половиною тисячі дивилися ефір просімейного телемарафону. Як усе відбувалося, читайте нижче. 

Щовечора на центральному проспекті міста впродовж п’яти днів фестивалю проходили просімейні івенти з дотриманням карантинних правил та норм. Це яскраві фотозони та банери, аніматори, батути та величезна надувна гірка для малечі, майстер класи, конкурси, спортивні змагання, виставка здоров’я та багато інших локацій. Там гості могли не просто  відвідати локації та отримати  приємні враження, але й виграти призи. Зокрема, романтичну вечерю в кафе, сертифікат на покупку канцтоварів, квитки до мультиплексу, квитки у дитячі парки розваг. Головний приз заходу – електросамокат.

А також малечі роздано понад тисячу повітряних кульок із написом “Я люблю свою сім’ю!” Батьки ж отримали дві з половиною тисячі буклетів про важливість підтримки сім’ї в Україні.

Завершився тиждень півторагодинним онлайн телемарафоном, на якому глядачів привітали представники Криворізької Ради Церков. Гостями студії були також представники громадських організацій, які опікуються питаннями інституту сім’ї, та чудова християнська родина, яка поділилася секретами щасливого подружнього життя.

Упродовж телемарафону ведучі розіграли багато цінних призів для тих, хто розмістив у соцмережах свої родинні знімки із хештегом «КРза7ю2020», а головним подарунком став електросамокат.

Організаторами “Свята сім’ї 2020” стали Криворізька Рада Церков та ГО «Кривий Ріг За Сім’ю». Також до проведення долучилося понад сто волонтерів. Організатори заходу вважають своєю спільною метою продовжувати формувати суспільні традиції міцних і щасливих родин у місті та країні. Задля досягнення цього упродовж року ГО «Кривий Ріг за сім’ю» планує проведення різноманітних просімейних заходів та за підтримки Криворізької Ради Церков провести наступний Фестиваль Сім’ї у вересні 2021 року.

Нагадаємо, у Кривому Розі “Свято сім’ї” проводиться вже втретє  у рамках Всеукраінського руху «Всі разом за сім’ю». А також недавно тут пройшов шестиденний просімейний лекторій.  Перед цим у місті встановили просімейні білборди та сітілайти — загалом 22 конструкції, завдяки чому Кривий Ріг став рекордсменом у Всеукраїнському марафоні вуличних сімейних акцій 2020.

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram