Як рух “Всі разом!” вітав киян з Українським Днем Родини

Актуально
08.07.2020
Як рух “Всі разом!” вітав киян з Українським Днем Родини

На Подолі у Києві сьогодні було по-сімейному затишно. Команда руху “Всі разом!” вітала сім’ї та молодь з Українським Днем Родини. Весела атмосфера, тематичні подарунки, яскрава фотозона створювали настрій попри похмуру погоду та метушливий робочий день. 

Два намети “Всі разом за сім’ю!” та величезна фотозона привертали увагу перехожих ще здалеку. Люди підходили до локації, де команда руху “Всі разом!” розповідала про важливість збереження інституту сім’ї в Україні та вітала зі святом. Малеча отримувала яскраву кульку “Всі разом за сім’ю!”, а батьки охоче підписували петицію на підтримку сімейних цінностей. Ніхто не йшов звідти без тематичного сувеніру:  чи то кулька, чи магніт, а то й кружка, – обов’язково пам’ятний подарунок залишався у кожного в руках.

Поруч із підписами петиції проходило консультування від представників освітньої програми “Основи сім’ї”. А трохи далі красувалися інформаційні стенди із історією вуличного сімейного руху в Україні. Початок цей сімейний рух бере аж із далекого 2003 року та щоразу масштабується. Проте найбільшою популярністю користувалася фотозона. Це і не дивно – там працював маестро – професійний фотограф Олександр Плотніков. Саме до нього стояла черга із родин та дітей заради якісної професійної світлини.

Координувала організацію події Катерина Чорна, адміністратор руху “Всі разом!”. “Попри те, що сьогодні робочий день, ми з командою небайдужих вийшли на стратегічно головну площу столиці, аби привітати киян та гостей міста із Українським Днем  Родини. А також нагадати кожному про важливість природної сім’ї. Особливо молодь не завжди до кінця усвідомлює масштаби загрози родині у майбутньому. Адже діти народжуться від мами і тата”, – говорить Катерина.

Нагадаємо, рух “Всі разом!” щороку проводить тематичну акцію до Українського Дня Родини. Так, наприклад, спільно з McDonald`s рух “Всі разом!” неодноразово проводив частування для дітей учасників бойових дій на Сході, дітей з багатодітних родин та сиріт. Подивитися як проходив захід у 2016 році та у 2017 році.  

Святкували Український День Родини також і на Дніпрі із Love-батлом та оновленням шлюбного завіту. 

“Карантинні обмеження в цьому році диктують нам нові умови проведення вуличних акцій. Зберігаючи дистанцію та дотримуючись рекомендованих правил безпеки, наш офіс привітав киян зі святом доступними можливостями. На жаль, розмістити дитячу зону із аквагримом та солодкою ватою не вдалося, проте малеча отримала яскраву кульку та магніт, а також чергове нагадування батькам: “Сім’я – понад усе”, – говорять в офісі руху “Всі разом!”

 

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram