«Всі разом!» та McDonald`s привітали діток з Днем родини

Актуально
07.07.2017

У п’ятницю, 7 липня, рух «Всі разом!» спільно з компанією McDonald`s запросив діток на благодійну акцію до Українського Дня родини. Діти з 12 багатодітних сімей та дитячого будинку прийшли на частування і святкування.

Загалом в акції взяло участь 30 дітей. Частина з них з багатодітних сімей, хтось живе в неповній сім’ї, де тато загинув під час війни на Сході. Були також дітки з дитячого будинку та з обмеженими фізичними можливостями.

Компанія McDonald`s виділила дві дитячі кімнати для акції та подарувала кожній дитинці по Хеппі Мілу. А рух «Всі разом!» підготував спеціальні подарунки та провів інтерактивні заняття з дітками.

Усіх поділили на дві групи за віком. Старша група мала конкурси та активності, а на закінчення програми вихователь розповіла про справжню дружбу та її цінності. Малеча співала пісеньки з рухами, говорила про любов та біблійну істину: «Як бажаєш, щоб з тобою чинили, так роби і ти». Після такого знайомства та ігор дітки отримали Хеппі Міли, брошури та дитячі книжки від руху «Всі разом!» та спеціальні іменні подарунки.

Сформувати подарункові пакетики долучився небайдужі люди, а також місія «Світло на Сході» та «Сумка Самаритянина». У результаті спільних зусиль кожна дитинка отримала після свята дитячу книжечку та журнал, аудіо-диск, кілька найменувань солодощів, іграшки, розфарбовки, фломастери та кольорові олівці, канцелярське приладдя для школи тощо. А дехто пішов додому навіть з новими рукавичками та шапкою.

Юрій Чіркін, який супроводжував дітей із дитячого будинку «Центр соціалізації дітей №1», поділився своїми враженнями: «Я приїхав із сімома дітками. Дехто з них між собою рідні. В основному всі вони із сімей, де батьки позбавлені батьківських прав, і зараз ці діти проходять реабілітацію у нашому закладі. Дітки залишилися дуже задоволені, бо ці подарунки – все, що їм треба було. Зараз емоції переповнюють дітлахів. Зульфія відразу  дістала з подарункового пакета блокнотик і фломастери – малювати почала. Комусь дуже сподобалися мультики, які подарували в пакеті. Можу побажати тільки одне – нехай такі акції будуть частіше. Дітям це дуже потрібно – справжнє свято, спілкування, емоції.

Вікторія Чернина, мама трьох діток, віком 4, 7 та 14 років, розповіла: «Організатори подарували діткам радість, я дуже вдячна за ці дитячі усмішки. Багато іграшок, цукерок, веселі ігри – це створило справжнє свято, мої діти щасливі і задоволені. Нехай такі акції проходять частіше і ще масштабніше, щоб можна було охопити ще більше діток».

Нагадаємо, що минулого року рух «Всі разом!» спільно з компанією McDonald`s також проводив благодійний обід до Українського Дня родини. Тоді було запрошено 11 сімей для акції.

Усі фото ТУТ.

Фотограф: Вадим Чумак.

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram