Рух “Всі разом!” надав гуманітарну допомогу переселенцям у Збаражі

Актуально
12.10.2022
Рух “Всі разом!” надав гуманітарну допомогу переселенцям у Збаражі

Впродовж усього періоду повномасштабної війни Росія окрім іншого цинічно цілить у житлові будинки. Люди втрачають все своє майно і у пошуках порятунку переміщаються в інші регіони країни. Так, містечко Збараж на Тернопільщині вмістило в себе понад півтори тисячі біженців. Саме туди рух «Всі разом!» спрямував гуманітарну допомогу для багатодітних родин. Понад сотню фасованих коробок із продуктами харчування передали місцевій громаді. Усе це стало можливим за співпраці руху «Всі разом!», фонду «Ми з Україною» та «Raise against hunger», а також за участю міського голови міста.

Мером міста є Роман Полікровський – друг і учасник руху «Всі разом!», організатор просімейних заходів у своєму місті. Він особисто прибув до складу організації, аби завантажити гуманітарну допомогу для жителів своєї громади. Загалом 105 коробок вагою по 15 кілограм кожна поїхали до Комунальної установи Центр надання соціальних послуг у Збаражі. Саме в центрі і проходив процес роздачі. Ці коробки отримали багатодітні родини переселенців, а також сім’ї, що перебувають у кризовій ситуації.

«Хочу подякувати моєму другові – Руслану Кухарчуку і руху «Всі разом!», які зараз у час війни дуже багато надають гуманітарної допомоги. А взагалі це величезний рух, що відстоює природні сімейні цінності. Це потужна сила в Україні, що зберігає підтримку консерватизму і запобігає руйнуванню українського суспільства», – каже Роман Полікровський.

Нагадаємо, рух «Всі разом!» активно підтримує багатодітні сім’ї, людей похилого віку, воїнів, капеланів та медиків. За два місяці літа друзі і учасники руху доставили близько сорока тон гуманітарної допомоги у різні куточки країни: в центральні та західні області для біженців, в гарячі точки воїнам, у щойно звільнені території, і навіть вдалося доставити продукти в тимчасово окупований Скадовськ. Вантаж роздавали в Хмельницькій, Тернопільській, Київській, Житомирській, Миколаївській, Запорізькій, Донецькій, Кіровоградській, Дніпропетровській, Луганській та Херсонській областях.

А також від початку повномасштабної війни в Україні кілька сотень родин отримали від руху «Всі разом!» індивідуальні посилки через пошту в різні куточки країни. Тільки за два перші місяці війни рух надіслав понад сотню посилок.

Підтримати рух «Всі разом!» в благодійній діяльності можна, здійснивши добровільний внесок на карту організації. Ці кошти будуть витрачені на поштові розсилки, пальне для авто та інші потреби. Карта: 4246 0010 3010 7910 (призначення: добровільна пожертва).

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram