Рівне долучилося до марафону соціальної реклами на сімейну тематику

Актуально
10.12.2020
Рівне долучилося до марафону соціальної реклами на сімейну тематику

Просімейні активісти Рівного моніторили рекламні площини у літньо-осінній період для встановлення просімейної соціальної реклами. І нарешті, після політичних гонок, Рівне долучилося до Всеукраїнської національної кампанії вуличного руху “Всі разом за сім’ю!” та розмістило у грудні 4 просімейні рекламні одиниці. Поклопоталася про друк та розміщення місія “Христос є відповідь”, а борди надала місцева влада. 

Рекламні щити можна побачити у Рівному на перехресті вулиць Князя Володимира та Гагаріна. А також по вулиці  Чорновола, Шухевича, Макарова. Це дуже людні місця Рівного, де зосереджені основні інфраструктурні розгалудження: кінотеатр, міжміський автовокзал, найбільший торговий центр, радіозавод тощо.

“Якщо буде зруйнована сім’я, то суспільство згодом перестане існувати. Це розуміє кожна адекватна людина. Тому ми як християни стаємо на захист основи суспільства – сім’ї. Важливо не тільки молитись, але і щось робити на користь нації. Я як батько 6 дітей не можу стояти осторонь від процесів, які відбуваються в країні по знищенню сім’ї. Тому ми друкуємо газети багатотисячними тиражами, ведемо телепрограми, поширюємо іншу друковану продукцію, проповдимо семінари, розміщуємо борди на захист сім’ї”, – говорить директор місії “Христос є відповідь” Тарас Сень.

Зазначимо, у грудні за сприяння Тараса розміщено в Рівному ще борди проти абортів. А загалом за кілька років місія “Христос є відповідь” розмістила більше двох сот рекламних одиниць, у тому числі і просімейних. Рух “Всі разом!” глибоко цінує таку активну просімейну позицію рівненських активістів.

Нагадаємо, рух «Всі разом!» презентував ідеї для просімейних подій в умовах збереження соціальної дистанції та дотримання карантинних норм. Серед них була акція – розміщення зовнішньої реклами «Всі разом за сім’ю!» та розроблені два типи макетів. Відповідно, цьогоріч з червня по вересень було розміщено 114 рекламних конструкцій «Всі разом за сім’ю!» А також у листопаді до марафону вуличної просімейної реклами долучилося десять міст Дніпропетровщини. Усе це відбувається за ініціативи руху “Всі разом!”

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram