Десять міст Дніпропетровщини продовжили марафон зовнішньої реклами “Всі разом за сім’ю!”

Актуально
25.11.2020
Десять міст Дніпропетровщини продовжили марафон зовнішньої реклами “Всі разом за сім’ю!”

У різних куточках Дніпропетровської області розміщена соціальна реклама “Всі разом за сім’ю!” Борди там висять із середини листопада та залишаться на цілий місяць. За ініціативи руху “Всі разом!”, виготовлення та розміщення соціальних сюжетів було виконано Департаментом масових комунікацій Дніпропетровської обласної державної адміністрації. 

Зовнішня реклама “Всі разом за сім’ю!” розпорошилася по цілій Дніпропетровській області. Це десять окремих населених пунктів та районів, де розміщені соціальні тематичні сюжети. Зокрема, просімейні борди можна побачити у Кам’янському, Покрові, Павлограді, Тернівці, Орлівщині. Окремо висять борди на дорозі між великими містами у кількох районах: Петропавлівський, Нікопольський, Новомосковський, Дніпровський.

Офіс руху “Всі разом!” дякує місцевій владі за просімейну позицію та сприяння побудови успішної країни із здоровими сім’ями. Акція розміщення зовнішньої реклами “Всі разом за сім’ю!” актуальна поза часом. А тому голова руху “Всі разом!” Руслан Кухарчук закликає приєднуватися до розміщення просімейних соціальних сюжетів ті обласні центри, які ще не долучилися до Національної кампанії вуличних сімейних заходів по Україні у 2020 році.

Нагадаємо, рух «Всі разом!» презентував ідеї для просімейних подій в умовах збереження соціальної дистанції та дотримання карантинних норм. Серед них була акція – розміщення зовнішньої реклами «Всі разом за сім’ю!» та розроблені два типи макетів. Відповідно, цьогоріч з червня по вересень було розміщено 114 рекламних конструкцій “Всі разом за сім’ю!”

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram