Прем’єр-міністр Великобританії заявив: «чоловік є чоловіком, а жінка є жінкою»

Актуально
06.10.2023
Прем’єр-міністр Великобританії заявив: «чоловік є чоловіком, а жінка є жінкою»

4 жовтня прем’єр-міністр Великобританії та голова Консервативної партії Ріші Сунак сказав, що «чоловік є чоловіком, а жінка є жінкою, це просто здоровий глузд». Промова відбулась у Манчестері на конференції Консервативної партії.

Висловлювання британського прем’єр-міністра викликали гостру дискусію як у ЗМІ, так й серед ЛГБТ-представників. Адже така позиція державного діяча потужної європейської країни стала неочікуваною для місцевих гомосексуалістів.

Пан Сунак також назвав себе захисником цінностей консерваторів. Його промова провела чітку лінію між здоровим глуздом та зміною статі, популяризацією трансів, а також викладання їхньої пропагандистської ідеології в школах.

Прем’єр-міністр наполягав на тому, що над виборцями не можна знущатися. «Не змушуйте їх повірити у те, що люди можуть бути будь-якої статі, якої вони захочуть», – говорить він.

Його зауваження щодо так званого «гендера» викликали гучні оплески. Після чого Сунак оголосив, що чоловікам, які змінили свою стать і стали «жінками» буде заборонено відвідувати жіночі палати у британських лікарнях.

Ріші Сунак також наголосив про важливість сім’ї, сказавши, що консерватори ніколи не повинні боятися відстоювати її важливість для стабільного суспільства.

Читайте також: 

Скрипка базує: фемінізм та ЛГБТ – зупиняє популяцію людей

Сотні тисяч канадійців вийшли на вулиці: захищають дітей від насильства з боку транс-гомо-руху

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram