Сотні тисяч канадійців вийшли на вулиці: захищають дітей від насильства з боку транс-гомо-руху

Актуально
22.09.2023
Сотні тисяч канадійців вийшли на вулиці: захищають дітей від насильства з боку транс-гомо-руху

По всій Канаді відбуваються масові протести з тисячами учасників проти ЛГБТ пропаганди дітям. Організатор – дитячий правозахисний рух 1 Million March 4 Children, який ведуть дорослі люди. Офіційно він виник нещодавно – 20 вересня. В перекладі назва руху означає – «Марш мільйону людей заради дітей».

Акції протесту проведені у різних містах Канади, є інструментом у боротьбі з «гендерною ідеологією». А саме проти так званих «гендерно-нейтральних» туалетів, трансгендерного переходу серед дітей, який трапляється через ЛГБТ-маніпуляції в дитсадках та школах. Особливо їх обурює пропаганда зміна статі медикаментозно-гормональним та хірургічним способом.

Цікаво зазначити, що даний рух жодним чином не має відношення до релігійних організацій або церков. Люди об’єднані спільною метою і цінностями з різним світоглядом вирішили дати відсіч ЛГБТ-структурі у освітніх закладах. Нині терпець батьків урвався, вони голосно і на всю країну захищають права дітей.

marsh_kanada

Масовість протестів по всій країні

Марші проводились 20 і 21 вересня у всіх провінціях Канади. Зокрема в Онтаріо, Британській Колумбії, Квебеку, Саскачевані, Новій Шотландії, Альберта, Манітоба, Нью-Брансвік, Ньюфаундленд та Острів Принца Едуарда.

Тисячі учасників виходили на вулиці аби проголосити уряду, ЛГБТ-представникам та всій країні, що Канада не є місцем для гомопропаганди. Учасники мали плакати, транспаранти, футболки з написами «Залиште наших дітей у спокої», «Єднаємось заради дітей», «Збережімо дитячу невинність» та інші.

Також на офіційній сторінці 1 Million March 4 Children є допис у якому вони опублікували фото дівчинки-підлітка з плакатом. Під дописом написали, що колись вона думала змінити стать. Проте зараз вона впевнена у своїй природній статі.

Нахабству державних діячів Канади немає меж

Джастін Трюдо, прем’єр-міністр Канади, 20 вересня у день вуличних протестів опублікував твіт у соцмережі Х. У ньому пише: «Дозвольте мені прояснити: трансфобії, гомофобії та біфобії немає місця в нашій країні. Ми рішуче засуджуємо цю ненависть та її прояви та об’єднуємося в підтримці ЛГБТ-канадців по всій країні». Голова уряду фактично проявив хамство по відношенню до громадян, які вийшли на вуличний марш.


Уповноважена з прав людини Британської Колумбії Касарі Говендер сказала, що стурбована маршами, які заплановані на 20 вересня. Також заявила, що так звані права трансів та ЛГБТ-спільноти «не підлягають обговоренню».

ЛГБТ підтримали 1 Million March 4 Children ,а держава ні

У Канаді існує організація Gays Against Groomers. Це – об’єднання гомосексуалістів, які виступають проти викладання ЛГБТ-пропаганди у освітніх закладах, виступів так званих drag queens (чоловіків у вульгарних жіночих костюмах). Також не підтримують зміну статі дітей медикаментозним втручанням. Відповідно цьому, Gays Against Groomers публічно підтримала рух маршів у Канаді.

Вони відповіли на грубе звернення прем’єр міністра Трюдо. «Гей, слухай нас чітко: захист дітей не є фобією. Ви використовуєте нашу спільноту як прикриття, щоб продовжувати завдавати дітям шкоди. Ви також завдаєте шкоди не лише їм, а й нам. Ми пишаємося 1 Million March 4 Children. Ви та ваші прихильники каліцтва дітей не виграєте цю війну», – пишуть вони у своєму дописі.

Нагадаємо, що у Сполучених Штатах Америки цього року теж розпочався реванш батьків і сімей на захист дітей проти свавілля, яке чинять трансактивісти і політики. Щонайменше у 18 штатах місцева влада розглядає або вже внесла законопроєкти про заборону на так звану зміну статі дітей. Місцева влада американських штатів майже одночасно почала ухвалювати законопроєкти про обмеження чи заборону зміни статі у дітей, викладання принципів гендерної ідеології, недопущення трансгендерів до спортивних змагань, продовження антиабортних ініціатив. Саме у 2022 році законодавці США подали рекордну кількість законопроєктів проти ЛГБТ.

 

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram