Обличчя авторів № 9103 на вулицях Києва

Актуально
10.04.2023
Обличчя авторів № 9103 на вулицях Києва

Інформаційна кампанія щодо законопроєкту № 9103 вже розпочалась. Попередньо, рух «Всі разом!» зробив візуал із зображеннями авторів інституту «реєстрованих партнерств».

Тепер на вулицях Києва та області можна подивитися, запам’ятати і поширити інформацію далі серед знайомих, друзів. Афіші з обличчями депутатів вже стають популярними у транспорті, зупинках та дошках оголошень.

Люди, яких цікавить збереження країни, майбутнього та сімейних цінностей вже долучились до поширення.

Всі охочі можуть приєднатись до поширення! Для отримання файлів переходьте за посиланням та завантажуйте на ваш носій: комп’ютер, ноутбук чи телефон: АФІШІ.

Подібна розклейка допоможе українським виборцям побачити в обличчя тих, хто має на меті просування права на всиновлення та опіку дітей для проживання у парі гомосексуалістів чи лесбійок. А також відразу прочитати ці тези – все достатньо чітко, просто та візуалізовано.

Завантажувати, друкувати, розклеювати, розширювати – та багато доречного і вправного можуть робити українські громадяни. Кожен, хто хоче впливати на свою країну та її майбутнє – може прямо зараз попередити український народ, що фундаментальний інститут сім’ї в Україні знаходиться в небезпеці вже сьогодні.

Українські воїни сміються з цієї ініціативи, але водночас їм боляче бачити як у тилу просувається така ідеологія. Адже на фронті вони боронять сім’ї, а тут політики хочуть вирізати інститут сім’ї.

Читайте найцікавіші теми:

«Листи до Верховної Ради України: відмовитися від розгляду законопроєкту №9103»

«В офісі Президента різними технічними засобами не пропускають петиції на захист сімейних цінностей»

Будь ласка, підтримайте місію організації “Всі разом!” – зробіть донат!

Всі разом!

 

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram