Обласні ради не допускають ухвалення законопроєкту № 9103

Актуально
10.04.2023
Обласні ради не допускають ухвалення законопроєкту № 9103

Івано-Франківська, Львівська та Тернопільська обласні ради показали свою позицію, щодо законопроєкту № 9103 «Про інститут реєстрованих партнерств». Автором стала Інна Совсун, нардеп з фракції «Голос». Її підтримали ще 17 колег, безпосередньо з фракції «Голос» та «Слуга народу».

Івано-Франківська обласна рада

Депутати Івано-Франківська 6 квітня звернулися до голови Верховної ради Руслана Стефанчука із закликом не виносити на розгляд парламенту проєкт закону «Про інститут реєстрованих партнерств». Як зазначається у зверненні, вони переконані, що саме зараз закладаються ціннісні підвалини як для перемоги України, так і для подальшого відновлення та розбудови України. Тому на їх погляд, є цілком очевидним, що однією з ціннісних підвалин має бути традиційна українська сім’я, яка потребує формування та реалізації відповідної державної політики.

Важливу тезу підкреслив голова фракції ВО «Свобода» Ігор Дебенко, що під час розгляду питання інституту «реєстрованих партнерств» важливо зважати на подолання демографічної кризи в Україні, яка критично поглибилася внаслідок війни. А легалізація реєстрованих партнерств жодним чином не сприятиме подоланню демографічної кризи, зокрема, через природну неспроможність одностатевих пар до народження дітей.

Львівська обласна рада

Раніше, 30 березня на другому пленарному засіданні Львівської обласної ради було створено  депутатську групу «За християнські цінності».

А вже 6 квітня депутатська група організувала спільно з ГО «Щаслива християнська сім’я» позачергову сесію на тему: «Захист християнських цінностей. Законопроєкт № 9103 – злочин проти національної безпеки».

У громадському обговоренні взяли участь депутати обласної ради, духовенство, громадські організації, представники громадськості та християнської інтелігенції.

Депутати вважають неприпустимим ухвалення законопроєкту № 9103.

Вони зазначили, що це послаблює й віддаляє перемогу України над москвою. А також ідеологічно знищує та морально розбещує українське суспільство. Ідеться про нападки на дві визначальні суспільні цінності: національне та родинне виховання.

У зверненні закликали представників сімейних цінностей, церкви та громадські організації висловити одностайний протест і захистити українську націю від посягання на її високі моральні цінності в час війни, осердям яких є родина і діти.

Тернопільська обласна рада

На пленарному засіданні 22 березня депутати підтримали недопущення законопроєкту № 9103 про одностатеві партнерства. Вважаючи його таким, що спрямовує до агресивного нав’язування українцям гендерної ідеології.

Як йдеться у зверненні, сім’я – це унікальний соціальний інститут, першооснова духовного, економічного та соціального розвитку суспільства. Соціальний інститут сім’ї є основним у суспільстві, він формує наступні покоління та виховує гідну зміну, що забезпечуватиме розвиток та процвітання як громадянина, так і всієї держави.

Підкреслили, що пропагування гендерних ідеологій руйнує здоровий психосексуальний розвиток дітей та просуває ідеї ЛГБТ-руху в українські заклади освіти. Звернули увагу, що виконуючою обов’язків уповноваженої особи з питань забезпечення «Рівних прав та можливостей жінок і чоловіків» у МОН є Інна Совсун – керівник робочої групи. Роботу цієї робочої групи фінансує Фонд Г. Бьолля (Heinrich-Boll-Stiftung) – особливого прихильника московії.

НАГАДУЄМО про поширення афіш із ініціаторами законопроєкту. Завантажуйте, друкуйте, поширюйте! Вони доступні ТУТ: «ЗНАТИ В ОБЛИЧЧЯ, ЩОБ УНИКАТИ. ВСІ АВТОРИ ЗАКОНОПРОЄКТУ 9103»

Читайте детальніше про законопроєкт № 9103:

«ОДНОСТАТЕВІ ПАРТНЕРСТВА»: ПОВНИЙ РОЗТИН ЗАКОНОПРОЄКТУ №9103 І ЙОГО ШОКУЮЧИЙ ЗМІСТ

«Міські ради проти інституту «реєстрованих партнерств»

Всі разом! 

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram