Новини руху “Всі разом!” за квітень

Актуально
06.05.2020
Новини руху “Всі разом!” за квітень

Дорогі друзі! Хочемо поділитися з вами актуальними новинами роботи громадської організації Руху «Всі разом!» за квітень. Маємо такі події:

 

1. Запуск нового веб-сайту

 

Громадська організація Рух «Всі разом!» презентувала повністю реконструйований офіційний веб-сайт. Адреса – незмінна: www.vsirazom.ua Оновлений яскравий дизайн, зручний інтерфейс та функціонал. Сайт оформлено та декоровано в зручному форматі для користувачів. Але оновився не лише дизайн та інтерфейс, але й структура. З’явилися нові рубрики. Зокрема – новостворений розділ «Історії». У ньому розміщуються розповіді про людей, які є носіями цінностей руху – або у форматі бесіди-інтерв’ю, або у вигляді нарису.

2. Розпочалися зйомки перших програм КАБІНЕТ ЕКСПЕРТІВ руху “Всі разом!”

 

На початку квітня стартували зйомки регулярної телепрограми КАБІНЕТ ЕКСПЕРТІВ. Створений однойменний новий You-Tube канал для того, щоб комунікувати про головне та актуальне, що відбувається в Україні. Щотижня канал «Кабінету експертів» в YouTube публікує свіжі аналітичні огляди від профільних галузевих експертів. Кабінет експертів руху “Всі разом!”– формація лідерів, управлінців і галузевих експертів, які генерують нові ідеї і реалізують найкращі рішення для державних трансформацій і суспільних перетворень.

Перший випуск програми КАБІНЕТ ЕКСПЕРТІВ на тему «Некролог фемінізму». Він присвячений темі соціального явища фемінізму. В гостях у знімальній студії була Юлія Федосюк – аналітик формації Кабінету експертів, лідер консервативної жіночої організації “Срібло Троянди”.
Доктор соціальної економіки, Зиновій Свереда, був запрошеним гостем до студії «КАБІНЕТ ЕКСПЕРТІВ» по темі нової програми «Землю на карантин!».

Також щотижня відбувається пряма трансляція засідань «Кабінету експертів» в режимі zoom-конференції. Тема першої зустрічі «Червоні лінії карантину» – про межу в обмеженні прав і свобод людей під час пандемії коронавірусу. Наступна онлайн-зустріч «Кабінету експертів» була присвячена темі «Фінмоніторинг «по-новому» – про нові правила банківської ідентифікації клієнтів навіть при незначних грошових переказах.

3. Рух “Всі разом!” проводить національну кампанію спротиву законопроекту 3316

 

Організація звернулись до парламентарів із вимогою відхилити проект 3316. Юридичний  відділ руху повністю дослідив специфіку скандального законопроекту 3316 та розробив і пропонує шаблони листів до депутатів Верхової Ради із закликом відхилити у повному обсязі законопроект № 3316. Також надіслано сімнадцять листів Народним депутатам України. Ці листи направлені керівництву Верховної Ради, головам профільних комітетів та головам фракцій і депутатських груп. У зверненні було подано конкретну вимогу про відхилення Законопроекту “Про внесення змін до Кримінального кодексу України (щодо протидії злочинам на ґрунті ненависті за ознаками сексуальної орієнтації та ґендерної ідентичності)”, зареєстрованого у Верховній Раді під № 3316. Після пів сотні нардепів підписались проти проекту закону 3316 , 27 квітня, народні депутати України направили звернення проти законопроекту 3316 «Про внесення змін до Кримінального кодексу України (щодо протидії злочинам на ґрунті ненависті за ознаками сексуальної орієнтації та гендерної ідентичності)».

4. Відбувається створення онлайн-реєстру дискваліфікованих політиків та держслужбовців

 

Громадський рух «Всі разом!» започатковує створення  відкритого реєстру , в якому буде вказана інформація: прізвище, ім’я, посада (на момент події та нинішня), опис події (дата, обставини, посилання, коментарі), файли з доказами. До списку дискваліфікованих будуть записані політичні діячі та держслужбовці, які публічно висловлюються та протидіють традиційним природним цінностям та інституту сім’ї (подружжя, батьківства, материнства, дитинства) також підтримують заходи, спрямовані на пропаганду антисімейних та неприродних ідей (ЛГБТ, аборти, чайлд-фрі тощо).

 

 

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram