Людмила Денісова взялася за старе – атакує патріотів і обмежує свободу слова

Актуально
09.05.2022
Людмила Денісова взялася за старе – атакує патріотів і обмежує свободу слова

Омбудсмен повідомила, що звернулася до правоохоронних органів через слова мера Івано-Франківська Руслана Марцінківа. Денісовій не сподобалися його думки про геїв і вимагає публічних вибачень.

Уповноважена Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова на персональній сторінці у Facebook опублікувала пост із звинуваченнями голови Івано-Франківська у порушенні прав і свобод ЛГБТ. У своїй публікації Омбудсмен називає вислови Марцинківа гомофобними. Денісова також уточнила, що направила своє подання Марцинківу з вимогою перепросити за гомофобні висловлювання. Крім того, вона звернулася до голови Нацполіції з вимогою “перевірки зазначеної інформації та вжиття заходів реагування з урахуванням наявності ознак розпалювання ворожнечі”.

Під час моніторингу ЗМІ була виявлена ​​інформація про порушення прав та свобод представників ЛГБТ-спільноти Івано-франківським міським головою Русланом Марцінківим. Під час інтерв’ю YouTube-каналу “Розмова” мер міста сказав, що “гей не може бути патріотом“, – Денісова у своєму повідомленні із прапором-символом ЛГБТ.

Насправді ж жодних ознак розпалювання ворожнечі у словах Руслана Марцинківа немає.

Під час зазначеного вище інтерв’ю ведучий згадав, що ще у 2016 року Марцінків казав, що “гей не може бути патріотом”. Марцинків підтвердив, що це було і кілька разів уточнив, що це його особиста думка. А в зазначеному інтерв’ю, на яке посилається Денісова, мер підтвердив, що не змінив своєї думки.

Я – християнин, я за християнські цінності. І я ніколи від своїх християнських цінностей не відмовлюся“, – наголосив Руслан Марцинків.

У соціальній мережі гостро розкритикували Денісову за цей пост. У своїх коментарях користувачі зазначають, що Омбудсмен таким чином ганьбить себе і державну установу. Публікувати подібні пости із ідеологічними символами певних соціальних груп, які розколюють суспільство, а також продовжувати лобіювати інтереси ЛГБТ є абсолютно неприпустимим. Адже вони відверто бажають смерті українським захисникам, а Омбудсмен такими діями принижує українських героїв і патріотів. Наводимо приклади коментарів:

Коментар від користувача Олени Вселенної: “Миколаїв потерпає від відсутності води! Херсон потерпає від окупації… Малюки, люди похилого віку, з інвалідністю не мають змоги задовольнити елементарні первинні фізичні потреби. Перебої зв’язку та відсутність інтернету на окупованих територіях блокує право людей на безпеку: Люди не можуть елементарно викликати швидку для малечі… Перепрошую, але на тлі реальних проблем людей, у воєнний час “оце ось” – знущання, кощунство і демагогія“.

Ярослав Прокоп пише: “Ви там що, знову газпромівсько-Німецькі гранти відпрацьовуєте? В країна війна, люди гинуть, а ви за гроші амбіції збоченців захищаєте. Kharkiv Pride нещодавно публічно раділи смерті бійців Азову, чому ви про це не говорите?! Реально провокація якась, щоб знову хитати країну…

А Олексій Коваль закликає займатися правами українців, а не лобіювати інтереси збоченців: “Навіщо ви сієте розбрат між українцями через тематику збоченців?! Ганьба вам! Ви займалися цією мерзотою і до 24 лютого. Займайтеся правами українців, а не збоченців!

В коментарях згадали і пост Омбудсмена про 58 дітей-сиріт, що переховувались у підвалі однієї з церков на території на той момент вже окупованого Херсону. Після чого окупанти знайшли діток і вивезли у невідомому напрямку.

Подібні публікації Омбудсмена обурюють українське суспільство. Адже публічна підтримка тих, хто відверто ненавидить українських воїнів-героїв, викликають сумніви щодо того, чи дійсно Денісова працює на благо народу України або діє в інтересах інших країн.

Нагадаємо, що українське ЛГБТ-угрупування публічно озвучує побажання смерті українським воїнам-патріотам. А самі чоловіки-транссексуали намагаються незаконно перетнути державний кордон, щоб не брати участь у допомозі Батьківщині.

Читайте також по темі:

ЛГБТ-угрупування бажає смерті українським воїнам

“Транс-люди” – символ зради і ганьби під час війни за Україну

Сутички біля офісу президента через законопроект 5488 та ЛГБТ-шабаш під патронатом Омбудсмена Денисової. Шокуючі фото та відео.

 

 

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram