Кудерчук і Держкіно екранізують «Гей-парад» за бюджетні кошти

Актуально
05.10.2022
Кудерчук і Держкіно екранізують «Гей-парад» за бюджетні кошти

Державне агентство України з питань кіно продовжує свою брудну справу – створення за державні бюджетні кошти пропагандистських антисімейних фільмів. Структура, очолювана Мариною Кудерчук і підпорядкована напряму Кабміну, знову виділили мільйони гривень на цю справу. Цього разу йдеться про початок зйомок фільму «Уроки толерантності».

Це – ігровий повнометражний фільм. Режисером і сценаристом виступає Аркадій Непиталюк. В основі стрічки — п’єса Ігоря Білиця «Гей-парад». Держкіно вже офіційно сповістило на своїх інформаційних ресурсах про старт знімального процесу. І для підтвердження додало світлину знімальної групи, яка скупчилися десь у брудних хащах у невідомому місці. При цьому під відповідною публікацією у фейсбуці закрили можливість писати коментарі, справедливо уникаючи обурливих коментарів від підписників.

В офіційному повідомлені Держкіно міститься опис сюжету: «Провінційна шкільна вчителька, бажаючи врятувати свою родину від розпаду та кредитів, вмовляє чоловіка і дітей підписатися на державну програму з євроінтеграції «Уроки толерантності», за умовами якої вони мають на певний час оселити у себе вдома ЛГБТ-представника та активіста. Тепер родина вимушена боротись із власною гомофобією та неприйняттям інакшості».

Тобто це кіно про те, як користуючись бідністю українською сім’ї, їм в хату за гроші заселяють гомосексуалістів. А ті відповідно починають там демонструвати свій збочений спосіб життя, здійснюючи емоційне і психологічне насильство над господарями. Таке собі психологічне зґвалтування, але з фінансовою винагородою.

Держкіно звітує, що сценарій «Уроків толерантності» став одним із переможців 17-го конкурсного відбору Держкіно. До речі, на тому ж самому 17-му відборі «переміг» ще один аналогічний скандальний пропагандистський фільм про гомосексуалістів «Мій юний принц». Торік український уряд виділив на нього близько 20 мільйонів гривень.

«Такі систематичні рішення Держкіно часів Марини Кудерчук і уряду часів Дениса Шмигаля викликають винятково роздратування українців. Це провокує суспільний конфлікт і стимулює недовіру до органів влади. Знімати стрічки для розбещення молоді і підлітків за бюджетні кошти – найбрудніша справа, яку можна зробити у цей складний для України час. І це матиме наслідки…», – зазначає Руслан Кухарчук, голова організації «Всі разом!»

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram