Фейгін – про гей-лобі, ЛГБТ-вечірки і шаманські обряди у Кремлі

Актуально
24.11.2023
Фейгін – про гей-лобі, ЛГБТ-вечірки і шаманські обряди у Кремлі

«Путіну ЛГБТ – не чужий. І взагалі пів Кремля  – не чужі», – сказав у інтерв’ю “Фабриці новин” російський політичний діяч Марк Фейгін. Інтерв’ю брала журналіст – Альона Курбанова.

У випуску він розвінчує всі міфи про дотримання традиційних цінностей у Кремлі, про які там багато говорять, але насправді не виконують. Тому що це не є цінністю та пріоритетом. «Вони розповідають, які вони там традиціоналісти, православні, за сім’ю та все інше. Але насправді все навпаки. Вони всі гедоністи, у цьому сенсі – абсолютні»,- говорить Фейгін. Про потужне гей-лобі у Кремлі та ЛГБТ-вечірки політичний діяч розповів у відео.

Також про ЛГБТ та окультизм і шаманські обряди у Кремлі Марк Фейгін розповів у ще одному інтерв’ю Даші Щасливій у ефірі телеканалу “Прямий”. Випуск опублікований 19 листопада на її ютуб-каналі. “Що стосується теми окультизму, то на цій темі сидять у Москві, Кремлі – це факт. Мені це підтверджували люди прямо звідти, тобто адміністрації президента”, – зазначає він у бесіді.

Під час своєї промови на «Форумі об’єднаних культур» Путін звернув увагу на гомосексуалістів: «Они тоже, эти темы и эти люди (ЛГБТ – ред.), имеют право на то, чтобы выигрывать, показывать, рассказывать. Потому что это тоже часть общества».

Фейгін пояснює, чому президент Росії закцентував у виступі на правах гомосексуалістів. На його думку, це тому що він впершу чергу мав на увазі конкретних людей зі свого середовища у Кремлі, де діють потужні лобісти. Також говорить, що неодноразово чув від людей які працюють там: «Геї – це чудові люди. У нас тут багато геїв».

Відповідно сказаному у інтерв’ю, справжня позиція Володимира Путіна щодо ЛГБТ-угрупування стає відомою на загал. А його портрет невдовзі може з’явитись на так званих прайдах по всьому світові, як попередньо зазначав голова руху “Всі разом!” Руслан Кухарчук у своєму дописі.

Нагадаємо, що 17 листопада, президент Росії Володимир Путін виступив у Санкт-Петербурзі на події з назвою «Форум об’єднаних культур». Він заявив, що ЛГБТ є «теж частиною суспільства», і вони мають право перемагати на різних конкурсах. Водночас в той самий день коли російське Міністерство юстиції звернувся до Верховного суду Росії з вимогою визнати ЛГБТ-угрупування екстремістським.

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram