Двотижневий огляд надання гуманітарної допомоги Рухом «Всі разом!»

Актуально
08.04.2022
Двотижневий огляд надання гуманітарної допомоги Рухом «Всі разом!»

Після початку військової агресії росії проти України, у деяких містах реальна гуманітарна катастрофа. Тисячі людей опинилися на межі виживання. Усі вони покладають свою надію на Бога та потребують дієвої і практичної допомоги від людей.

Наше служіння Україні та сім’ям тепер набрало нової форми. Учасники руху розвозять їжу людям, які потребують допомоги. У Києві – передаємо продукти особисто, в інші міста – через служби доставки.

За останні два тижні, допомогу отримали двадцять вісім адресатів з різних куточків України. Коробки із продуктами харчування, медикаментами та дитячими товарами були надіслані до Києва, Житомиру, Ужгороду, Дніпра, Чернівців, Кропивницького, Миколаєва та Херсону, Одеси, Нікополю, Харкова, Сміли, Тернополю, в Хуст, до кількох міст Черкаської, Хмельницької, Львівської, Житомирської областей.

У місто Андрушівка Житомирської області закуплено та передано біля ста кілограмів продуктів харчування. Серед них: гречка, макарони різних сортів, олія, консерви рибні та м’ясні. Також в місто Біла Церква Київської області були доставлены продукти для тих сімей, які має особливу потребу.

Дитячий будинок “Жива перлина”,  до складу якого входять 42 дітини, тимчасово базується у таборі Space Camp в селі Ступки, Тернопільскої області. Для дитячих потреб було доставлено кілька коробок із молоком та круасанами.

Тимчасово переселені особи з київської церкви «Перемога» зараз також знайшли прихисток у Тернопільській області. Вони отримали кілька коробок із продуктами харчування: гречкою, макаронами, олією, м’ясними консервами та солодощами.

У місто Нова Водолага Харківської області було направлено кілька великих коробів для із підгузками, предметами дитячої гігієни, а також дитячім харчуванням: суміші, каші, фруктові, овочеві та м’ясні пюре.

 

Окремі персональні посилки із товарами першої необхідності були направлені для двадцяти чотирьох людей.

Пітримуємо кілька сімей з Маріуполю, Мелітополю, Ірпеня, Харкова, які постраждали від наслідків російської агресії: залишилися без будинку, речей, грошей та із маленькими дітьми. Вони знайшли прихисток в Одесі, Києві, Дніпрі та інших містах України. На потреби таких родин, надіслано одинадцять великих коробок із продуктами харчування, пледами, ковдрами та дитячими товарами.

Також для багатодітної родини в смт. Гриців Хмельницької області, яка турбується про вісьмох діток, було надіслано 25 кг дитячого харчування, а також іграшки та підгузки.

Волонтери Руху «Всі разом!» знаходять можливість допомагати українським воїнам. Для представників територіальної оброни Київської області, яких передислоцирують на схід та південь нашої країни, було передано медикаменти, одяг, корисні у військовій справі речі та продукти харчування.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Всі Разом (@vsirazom)

Загальний об’єм наданої допомоги за два поточних тижні становить тридцять чотири великих короби. Висловлюємо окрему вдячність польській організації “Серце для України”,  яка допомагає збирати і направляти ці вантажі в Україну.

Нагадаємо, що Рух «Всі разом!» долучився до гуманітарного проєкту «УКРАЇНА. Допоможемо!» і входить до складу коаліції громадських і благодійних організацій, які від початку війни включилися у широку гуманітарну роботу серед нашого народу. Допомагаємо в евакуації, годуємо дітей і дорослих, знаходимо прихисток, оплачуємо транспорт, забезпечуємо ліками та багато іншого.

Читайте також по темі:

Гуманітарна допомога від Руху «Всі разом!»: тижневий звіт

Огляд першого етапу гуманітарної допомоги від Руху “Всі разом!”

«УКРАЇНА. Допоможемо!» Міжнародна гуманітарна кампанія

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram