Гуманітарна допомога від Руху «Всі разом!»: тижневий звіт

Актуально
25.03.2022
Гуманітарна допомога від Руху «Всі разом!»: тижневий звіт

Проминув вже місяць після початку військової агресії росії проти України. І її наслідком є прогресуюча гуманітарна катастрофа в багатьох населенних пунктах. На жаль, стало реальністю, що громадяни України у ХХІ ст в центрі Європи опиняються на межі виживання…

Відкликаючись на численні людські потреби, Рух «Всі разом!» здійснює гуманітарну допомогу під час воєнного стану. Нижче надано детальний тижневий звіт щодо направлення допомоги тим, хто найбільше її потребує.

На поточному тижні допомогу отримали вже двадцять три адресата з різних населенних пунктів України. У Київ, Одесу, Черкаси, Чернівці були направлені двадцять вісім великих коробок, в тому числі у населенні пункти областей: Івано-Франківської, Запорізької, Дніпропетровської, Кіровоградської, Харківської та Вінницькій області. Адресати отримали воду, медикаменти, хліб, молоко, рибні та м’ясні консерви, локшину та макаронні вироби, олію, дитяче харчування, підгузки, солодщі, ковдри, а також засоби гігієни.

До Києва у Церкву «Християнська надія» було відправлено п’ять великих коробів із продуктами харчування для загальних потреб прихожан. А також окремі посилки із товарами першої необхідності із метою адресної допомоги.

Для Київської організації «Долоні добра» передана одна величезна коробка із дитячими молочними кашами, сумішшю для немовлят, підгузками.

Київська «Церква переможців» отримала 3 короба з їжею: консерви, локшина та макаронні вироби, засоби гігієни.

У місто Кривий Ріг, Дніпропетровської області були доставлені дві коробки із дитячим харчуванням та підгузками для найменших, а також дорослих із обмеженими фізичними можливостями.

У кілька населених пунктів Харківської області доставлено три величезні коробки із дитячими товарами: якісні суміші НАН та Нутрілон для немовлят, пюре та молочні каші, підгузки, дитяче печиво та солодощі для старших діток. В тому числі необхідні засоби гігієни для діток та дорослих.

Персональні посилки були передані для восьми сімей з Києва, Запоріжжя, Черкас, Кропивницького, Чернівців та Вінницької області.

Кілька сімей з різних областей приймають та піклуються про людей, які особливо постраждали від наслідків російської агресії: залишилися без будинку, речей, грошей тощо. Для підтримки таких родин у Одеській,  Вінницької, Івано-Франківській та Запорізькій областях, надіслано шість великих коробів із продуктами харчування, пледами та ковдрами.

Волонтери Руху «Всі разом!» знаходять можливість допомагати українським воїнам. У військову частину Одеської області було передано 15 спальників та 8 карематів.

Рух отримує гуманітарні вантажі від дружньої Польщі, формує та надсилає індивідуальні та групові пакунки. Товари передаються за допомогою волонтерів, а також  логістичних компаній. Висловлюємо окрему вдячність польській організації “Серце для України”,  яка допомагає збирати і направляти ці вантажі в Україну.

Нагадаємо, що Рух «Всі разом!» долучився до гуманітарного проєкту «УКРАЇНА. Допоможемо!» і входить до складу коаліції громадських і благодійних організацій, які від початку війни включилися у широку гуманітарну роботу серед нашого народу. Допомагаємо в евакуації, годуємо дітей і дорослих, знаходимо прихисток, оплачуємо транспорт, забезпечуємо ліками та багато іншого.

Закликаємо підтримати роботу Руху «Всі разом!» у гуманітарній місії «УКРАЇНА. Допоможемо!».

Читайте також по темі: Огляд першого етапу гуманітарної допомоги від Руху “Всі разом!”

 Є запитання та пропозиції – ми завжди на зв’язку:
+38 (098) 858-4848 (дзвінки, SMS, Viber, Telegram).

 

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram